God Jul... i efterskott!

Hej alla!
Hoppas ni alla har haft en underbart magisk jul och att tomten gav er många julklappar i år,
både i matriell form och i kärlek! :)
Jag hade en jätte bra jul men hade tyvärr feber och hostattacker men annars var julen magisk! :)

Förlåt för min frånvaro, jag har ju inte bloggat på jätte jätte länge! Men jag bjuder på två bilder från Julafton, en dagsfärsk bild på mig och en under själva kvällen. :)



snow, snow, snow!

Heeeej alla!!!
Här är det snöat hela natten och nu är det ett sånt där jätte fint vinterlandskap då snön knappt kan ligga kvar på grenarna, åååh va fint det är!! Såna här saker gör mig jätte glad, spelar ingen roll vilket humör jag är på innan! :D Häliga vinter med varm choklad, pulka, snögubbar, julafton... HÄR KOMMER JAG! <3


bild tagen från google

bit of a downer

Hej alla!
Känner mig lite ensam så här i vintermörket på en slapp söndag. Är inte van vid att inte ha något att plugga till så vi kan väl säga att jag har glömt hur det var att ha ett liv, haaha! Så jag har inte gjort något vettigt eller egentligen något roligt alls idag och det gör mig lite nere faktiskt, så funderar på att muntra upp mig med en film och en dusch. :)

Hoppas ni har en bra söndagkväll!
Puss & Kram skumbanan
/Sofie

wanna party, don't you?

Hej alla söta och glada!
Är hos mamma med pappa och vi har käkat en jätte god middag men nu börjar jag känna mig stressad för jag ska träffa mina kompisar i björklinge... men bussen går inte förens om typ en halvtimme och nu har jag väntat i fyrtio minuter redan. Känns inge skoj. Fest i björklinge va fan! Skulle liksom vilja ta mig dit innan klockan blir alldeles för mycket... men nu kommer jag inte vara där förens om typ en timme. YAAAY!
Sitter och pimplar lite vin nu i alla fall, haha. Det håller humöret uppe! ;D Men snart ska jag ta bussen in till stan för att ta bjkbussen, yaaay! Men ha en jätte bra kväll allihopa!! :D

PUSS & KRAM SKUMBANAN!!
/Sofie :*
gammal bild på sötnosen Izor... <3 saknar dig!!!

just chilling with my onepiece

Asså jag har typ aldrig varit med om något mysigare plagg än onepiecen!! Typ bästa klädesplagget i världen! Bortsett från att man ser ut som en övervuxen bebis, haha! Men det är det fane mig värt! Det är ju inte direkt som att jag ska springa omkring med den utomhus! x)

 I'M IN LOVE WITH MY ONEPIECE! <3

Ni får bild på den imorrn, har inte orkat fört över bilder från mobilen till datorn än.. haha.
Och jag fick inte bästa bilden heller.. ska be pappa ta en bild imorrn, yeeah! :D

Nu ska jag kolla på en av favoritfilmerna nog, friends with benefits :D SÅ kan jag sova sen i min onepiece, hihi!

GODNATT SÖTNOSAR!

I'm the cutest puppy in the world! Right?

trött torsdag


bilden är tagen från google

Hej alla!
Hoppas att åtminstone NI är pigga idag, jag har varit värsta zombien hela dagen, varför vet jag inte.. jag sov liksom lika mycket som jag brukar göra men äsch, tröttheten kanske tog sig ikapp från något annat, inte vet jag. :P Allt plugg kanske... ?
Aja, idag har jag pluggat en hel del till det sista psykologiprovet som vi har nu, det är imorrn och jag ser inte ett dugg fram emot det. Känns som att det kommer att gå skit men vi får se. Skulle behöva ett MVG om vi säger så... men aja just nu är jag så trött så jag kan knappt tänka.. haha! Så det är ingen vits att försöka plugga vidare för det kommer inte ens gå in i skallen på mig just nu.. x)
Så därför håller jag på tittar på Criminal Minds nu, tror det är säsongsuppehåll idag. Brukar alltid vara det när julen närmar sig. Ja på tal om det, det är ju för tusan julafton om typ en vecka!! Nu går dagarna fort hörrni! Har ni köpt alla julklappar än då? Jag hoppas för er skull! Jag har då inte gjort det... (FY SKÄMS!)

Men aja, ska dra mig mot tvn nu när reklampausen är över och förmodligen somna.. haha!
ha en fortsatt bra kväll alla söta och glada!! :)
Puss & Kram skumbanan
/Sofie

bara för att jag har sämst humor

HAHAHAHAHEHEHEHEHÖHÖHÖHÖHÖHHÖ!!
Kände mig tvungen att lägga ut den där, såg en rolig bild på Amandas blogg (som ni kan hitta under mina länkar här på bloggen, BESÖK!) och jag kände mig då tvungen att själv lägga ut en skojig bild.. så där lagom och bra till att man ska gå och lägga sig ;)

GOODNIGHT FOKS! HÖHÖ

ÅÅÅÅH just det!


bild tagen från google
ÅÅÅÅÅÅHH just det!!! Glömde nästan att säga, hihih! :D Min ONEPIECE kommer IMORRN!!!! :D :D JIPPI!!!! :D
Så där riktigt lagom till jullovet måste jag säga, fett glad jag är. :)

julhandel!

bild tagen från google.

 


Hej alla söta och glad!
Sorry för att jag har varit så lat och inte bloggat på typ tre dagar... ooops! Ska inte hända igen! Lovar! :)
Idag har jag i alla fall varit på stan i typ två timmar med bästaste Amanda! Såå mysigt och skoj man har med henne! :D Vi gick till lite olika affärer och köpte lite julklappar till våra familjer. Men jag är tyvärr inte klar än, måste fixa något till min bror också. Men problemet är att pengarna praktiskt taget är slut, haha. Så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det där. :P Skulle ju väldigt gärna vilja köpa nå kläder att ha till nyår och julafton också... men äsch får se hur det blir med det. :) Ska kolla hur det står till med mina pengakonton. ;)

Hoppas ni alla har börjat fått julstämning och att ni alla har det bäst!! 
Puss & Kram skumbanan
/Sofie

latoxe

Hej alla söta och söndagslata!
Idag har jag nog inte gjort ett skit.. inget vettigt alls. Har bara glott på film som alltid gör mig otroligt glad, spelar ingen roll vilket humör jag är på, den är en glädjehöjare! :) Filmen heter Trassel och ifall du inte har sett den så... VARFÖR SITTER DU FORTFARANDE KVAAR HÄR??!?? hahah :D

Som sagt... efter den blev jag så mega glad så jag satte igång och dansade som värsta freaket och sen började jag inse att mitt huvud inte pallade mer på grund av den konstiga huvudvärk man alltid får efter att ha druckit vin kvällen innan... suck..

Så nu sitter jag här! Och vet inte vad jag ska göra! Funderar på att glo på en till film. haha! Kommer bli värsta filmdagen för jag ska på bio halv nio ikväll med några kompisar. :D Vi se på den där nya filmen med Justin Timberlake, den heter In time. Verkar sååå bra! :D Haha, fast jag och kompisarna tycker att det inte gör något om filmen är kass heller... Timberlake är så pass snygg så han väger upp det mesta. haha ;)

Hoppas ni andra i alla fall har något vettigt att göra idag och är pigga och glada! :D
Puss & Kram Skumbanan
/Sofie

oooh look at the time!



Hej alla pigga!
Kom hem för si så där tjugo minuter sen från en kompis vid namn Simon och vi har haft det jätte trevligt! Och både han och jag blev trötta av filmen vi såg och kanske också på grund av tiden på dygnet... så jag beslöt mig för att gå hem. Men nu när jag väl är hemma så är jag pigg. (Greeeaaaat!)

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. ska nog försöka sova ändå. Fast är sugen på att kolla på nå glad film, typ Friends with benefits. :) Men då blir klockan så satans mycket... så får se hur jag gör.

Men jag hoppas att ni får sova gott i alla fall! :) No problems with sleeping!

Godnatt allihopa! :)
Puss & Kram Skumbanan
/Sofie

bästaste på ingång!

Hej alla söta och glada! :)
Snart kommer bästaste Lollo och det ska bli så roligt. :) Sitta och babbla lite och göra lite projektarbete. Ska strax gå ut och möta henne vid busshållplatsen. Vet dock inte än om vad jag ska göra ikväll, kan inte bestämma mig om jag ska med ut på krogen med en kompis vid namn Daniel och hans kompisar eller om jag ska vara med kompisarna i björklinge. :/

Förlåt för värsta deppinlägget som jag postade inatt men jag var väldigt ledsen just då för min kanin och var väldigt förvirrad i sinnet över lite andra personliga saker så det blev lite känsloladdat kände jag. Men idag är jag på topp på humöret, så no worries! :)

 
Bilden på sötnosen Lollo togs på hennes födelsedag :)

Puss & Kram skumbanan
/Sofie

finaste, du är saknad

Hej alla pigga!
Jag vet inte vad jag riktigt tänker med just nu... ska förmodligen vara min hjärna men jag tror mer på att jag tänker för mycket eller inte alls. Jag är så förvirrad. Jag kan inte summera för mig själv om den här fredagen har varit bra eller inte, jag har för mycket mixade känslor i mig skulle jag kunna tro. Jag är förvirrad över allt känns det som. Jag gillar det inte. Pricken över i:t är att jag saknar min kanin så mycket så att det gör ont. Tänker jämt på honom men speciellt på nätterna då man är ensam. Jag hatar det. Kom tillbaka från himlen min älskling!

Du bara rycktes ifrån mig. Hoppas att du har det bra där uppe Izor! <3



Hoppas ni alla andra fortfarande har alla ni älskar på jorden. <3
Puss & Kram skumbanan
/Sofie

amazing, just the way you are!

Låt aldrig någon vara orsaken till att ändra på dig! Det blir bara pannkaka av det hela och du är fantastisk precis som du är!

ser det snöar, det var väl roligt hurra!

Hej alla pigga!
Haha, ville bara berätta för er hur glad jag var häromdagen över att det snöa! Jag är en sån där människa som älskar allt som har med julen att göra och framförallt älskar jag snö! Det ska åtminstone finnas snö i december tycker jag! :) Jag är fortfarande som ett litet barn i sinnet, haha! Men asså det är så underbart fint med snö och om det inte är allt för kallt ute så blir jag mega lycklig av vädret! :) Sååå vackert!!



Liiiite glad! :D Dock tycker jag att jag ser orange ut på bilden, snyggt!! (eller inte!) hahhaha, fett fult! Måste ha varit då jag var jätte stressad på morgonen och sminkningen inte gick si så där bäst. haha snyggt att jag har gått omkring och varit orange, haha! Aja, den bjuder jag på! ;D Hoppas att det var kameran som fick mig att se orange ut! haha! Såg det inte förens nu. haha. x)

Aja, sov gott allihopa! Glöm inte att ni är fantastiska!
Puss & Kram skumbanan :*
/ Sofie

running in circles

Hej alla söta och pigga!
Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har varit super stressad de här senaste dagarna, två prov, en hel del drama i skolan i mitt kompisgäng där, ett PM som ska in och ska samtidigt få in mina egna behov in i allt. Som typ sömn, hahahha det har varit nästan uteslötet de här senaste dagarna så det passar sig verkligen med en fet sovmorgon imorrn! Jag har sovmorgon till 13.05(!) och ska dit för en lektion! Hahaha! Min psykologilärare skulle tydligen till Stockholm imorrn med en av hans andra klasser så vi fick håltimme, yaaay! :) Känns i alla fall som att jag har tid att sov ut till imorrn i alla fall, känns toppen! <3
Så jag slipper springa omkring och se ut som en zombie (det är ingen vacker syn att se Sofie megatrött!).

Jag hade tänkt lägga ut lite bilder på bröllopsklänningar igår när jag kom hem men min dator strula en massa så det blev inte av och jag höll på kontakta pieceofnorway typ hela eftermiddagen och pluggade också på det hela. Så jag var riktigt busy igår!^^

Nu har det i alla fall löst sig med min onepiece! :) Hemsidan hade inte varit uppdaterad när jag hade beställt min så det stod inte att den var slut och inte fanns i lager så jag visste inte om att jag förhandsbeställde då. Och så blev det fel i min orderbekräftelse jag fick som sa att jag skulle fått den i måndags så det blev lite strul. Men jag fick kontakt med dem och de var jätte snälla och förklarade läget för mig och de skickar den på onsdag så jag får den senast fredag nästa vecka! :) Känns toppen! :D Lääängtar jätte mycket! :D <3

Men aja, nu går vi från onepiece till underbara bröllopsklänningar!! :D Här är några bilder på klänningar jag tittade på igår. <3



Ha det bäst alla! Sov gott! <3
Puss & Kram skumbanan
/ Sofie :*

time for bed

Hej alla pigga och trötta!
Hahahha asså jag är ju för knäpp! Först har jag suttit inne på skype i flera timmar med underbara classmates! <3 Och vi har faktiskt inte bara pratat en massa skit utan faktiskt fått någonting gjort också, vi har pluggat massa till religionsprovet som är imorrn, bläää.

Men aja, sen ville jag vara duktig där vid typ halv tolv och logga ut för att typ läsa lite till i boken innan jag la mig... ah vad tror ni att jag gör då? Jo jag läser typ några sidor och känner mig hyfsat nöjd men sen får jag för mig att glo på film.. HAHA! Nu är ju klockan för tusan snart kvart över ett så jag känner att det nog inte var mitt smidigaste drag! Ska upp typ åtta också så jag kommer inte vara glad på mig själv imorrn kan jag säga. Haha! Älskar mig själv ibland asså! ;)

Och grejen är ju att jag egentligen hade behövt plugga lite mer så den här tiden jag har kollat på (en rolig disney) film så hade jag kunnat plugga och skriva klart en religionsuppgift som ska in på fredag men det är klart man har svagt överjag och inte gör det, svag för frestelser asså! haha! Så nu har jag dubbelt upp att göra imorrn, känns ju nice, eller inte...

Men hur som helst, nu är det time att sova i alla fall. Hoppas ni alla kan sova i natt och att ni inte har ett prov att vakna upp till som jag har, för det är inte skoj kan jag lova.
Hade velat haft min onepiece nu asså! Men den är försenad. :( Men kanske får den imorrn! <3

Så här ser den ut i alla fall;
 
åååh längtar som tusan efter att få gosa i den där!

Aja, Sov gott alla söta!! <3
/Sofie


love you for a thousand years

Hej alla söta och glada! :)
Så underbart fin låt, har väl lyssnat sönder den här i flera veckor nu! Den här vill jag ha spelandes på mitt bröllop den dagen då jag väl gifter mig. Den är så underbar och perfekt! Christina Perri har en gudomligt bra röst. <3
Kolla in hennes andra låtar också, de är grymt bra nästan allihopa! <3

Puss & kram skumbanan
/Sofie

Klickar runt på klädsidor!

Hej alla söta och glada!
haha, det började först att jag skulle kolla på nyårsklänningar men sen spåra det ut och jag hittade snarare en massa annat än det jag faktiskt skulle hitta (Tyyyyyypiskt mig!). Haha! Men aja, kom på det en sak medan jag kolla runt och det är ju att min efterlängtade onepiece kommer imorgon! (YAAAAAAAAAAY!) Jag är en riktig, riktig mysperson ja ska ni veta! (därav softpotatisen). 

Så imorrn lägger jag upp en bild på min onepiece! :) hoppas den inte blir försenad bara. :( 

Men här kommer lite blandad komplott på sånt jag vill ha;



Både morgonrocken och shortsen vill jag ha! Såååå mysiga! Men nu behöver jag dem där inte lika mycket när jag får min onepiece! :) <3 (från H&M)


Klänningar från Nelly.se

Två ursnygga skor från have2have.se


Möjlig nyårsklänning men den är från H&M vilket betyder att typ alla har en sån där, vilket är tråkigt. :(

Sen satt jag självklart inne och kollade på Kenzas smycken också.. shiiit vad fint allt är! Vill ha allt typ! Måste ha något av dem på nyårsafton och under juldagarna! <3

Ha det bäst! 
Puss & Kram skumbanan
/ Sofie

beautiful wedding dresses!

Hej alla!
Sitter och tittar på Garamaj of Swedens klänningar, såg dem tidigare idag i en bröllopstidning som jag köpte igår som heter Bröllopsmagasinet. Underbar tidning! 

Älskar verkligen 2011-2012 bröllopsmode! Många av klänningarna ser verkligen ut som riktiga prinsessklänningar och är hur fina som helst! 

i urval... ;



Det var sååå många fler jag ville visa men det gick inte att spara dem bilderna så det fick bara bli dem här istället, men visst är dem gudomligt fina? <3

Om ni själva vill sitta och klicka runt på Garamajs underbara hemsida så gå in här; http://www.garamaj.se/index2.htm eller gå in på länken här på bloggen under fliken "länkar". 

Ha det bäst alla!
Puss & Kram skumbanan
/ Sofie

deltar i guldfynd-tävling

Hej alla söta och glada! :)
För någon timme sedan deltog jag i kenzas guldfynd-tävling för att kunna vinna ett valfritt smycke från hennes underbara smyckeskollektion! Guldfynd by Kenza kan du hitta här: http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=461
De lottar ut 30 smycken så jag hoppas att jag är en av de lyckliga som lyckas vinna! :) 

Det är inte svårt att delta heller! Gå in här om du vill veta mer om tävlingen och vara med och tävla: http://www.guldfynd.se/page.jsp?node=592

Jag hoppas jag vinner det här underbara "bästis-halsbandet" så att jag kan ge ena halvan till min underbara bästa vän, Lollo! <3 Hon skulle bli så glad! :)



Ha det bäst alla! 
Puss & Kram skumbanan
/Sofie

Du är varmt välkommen!

Hej och välkommen till softpotatisens blogg!
Jag är en artonårig tjej som bor i Uppsala-trakten och älskar det goda i livet, pyssel, mina underbara vänner och familj samt att baka och från och med för några dagar sedan en framtidsdröm. 

Min framtidsdröm, mitt drömjobb om vi säger så är att bli en bröllopsplanerare och anordna och planera bröllop för lyckliga kärlekspar i framtiden! <3 Jag har alltid älskat att planera tillställningar som små saker som tjejmiddagar till större fester och jag har alltid älskat att laga maten och fixat dukning och annat pyssel! Så för några dagar sedan när jag var på SACO-mässan i Stockholm så insåg jag vad det var jag ville göra med livet. Jag fick värsta insikten och jag skrattade åt mig själv, för så glad blev jag! Jag menar, jag hade ju egentligen mitt drömjobb rakt framför ögonen på mig, jag har ju i mitt huvud egentligen vetat hela tiden vad jag vill bli men aldrig riktigt tänkt på det, jag ÄLSKAR ju verkligen att fixa för andras tillställningar (samt mina egna!) och jag älskar att närvara när något stort händer (typ bröllop, dem är såå himla fina!)

Så nu är mitt mål att först och främst gå ut ur gymnasiet och ta studenten i vår och sen söka jobb i någon bröllopsklänningsaffär eller liknande. För jag älskar sådant där, sitter och kollar i inredningstidningar och bröllopstidningar varje dag och bara läser och läser och ögonen blir bara större och större för varje klänning jag kan se i bröllopstidningarna. Så följ mig och min vardag och hur jag sakta men säkert tar mig upp till mitt drömjobb som bröllopsdesigner! 

Hoppas att du ska trivas! <3
/ Sofie

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0