Yeah, muscles baby!

Puuuuuuuh va slut jag är! Har varit hemma ett litet tag nu efter att ha varit på mammas jobb och varit och skjutsat brorsan. Nu sitter jag typ döende på kökstolen och skriker som en fågelunge på mat, hahahahaha. Pappa älskar den liknelsen på mig, sitter och bara gapar "Maaaaaaaat!" xD

Fast jag kan egentligen laga mat själv men är lite lat idag (a) hehe..
Men tror jag ska laga en sidorätt av det mamma lagar. Tror det får bli kycklingrattatoui (vet fan inte hur det stavas, haha) för min del :) då blir det nyttigt :D ska köra stenhårt på det här nu, go girl!!

Powerwalkaaaa!!

Tror aldrig jag rört mig så mycket
Som jag är nu när jag är arbetslös, haha. Verkar vara bra att inte bara bunden till något på dagarna x) jag tränar som en tok varje dag nu. Helt sjukt! Fan lite stolt över mig själv. Ska dra och powerwalka nu till mammas jobb, tar nog en timme typ :) ha det gött alla!!

Dum som fan

Jag vet aldrig när det är dags att sova. FML.

Frukosten idag :)

Det här var
Min härliga frukost idag! :D Superfin och känns inte så där stört onyttig i alla fall :) men jag är en sån där människa som gärna äter det jag vill men tänker ändå på vad jag äter :) hur är ni? :)

Powerwalk!

Nu jäklar blir det powerwalk! Ska dra förbi syrran :) kämpa kämpa!

Seriös på riktigt nu

Nä hörrni! Nu är det tametusan dags för mig att börja blogga PÅ RIKTIGT. Har velat göra det så länge nu så nu är det faktiskt dags, jag känner det inom mig, eller nåt, haha. Jag har bloggat till och från nu i flera år, aldrig i långa perioder och aldrig heller varit speciellt seriös med bloggen om jag ska vara helt ärlig. Men nu känner jag att jag vill satsa lite! Har fått inspiration eller nåt... inte tusan vet jag vad jag fått. Men jag känner mig hur som helst jäkligt triggad på att börja blogga på allvar! :) 
 
Nog om att jag ska börja blogga... här kommer en beskrivning om mig själv:


Jag heter Sofie, inga smeknamn, förutom riktigt fula sådana från förr, inga att ta upp här helt enkelt. haha. Jag är en riktig instagram-nörd och tar typ kort jämt känns det som. Jag är en sån där person som älskar att fotografera fast jag egentligen inte har någon talang för det och bara älskar att fota allt, typ fester, solnedgångar, blommor, mig.. ah ni fattar. Men det är helt enkelt grymt roligt och Instagram är typ terapi för en, kan typ sitta med telefonen i timmar på bara Instagram, sååå ja ni fattar nog hur beroende jag är. Haha. Så jag hoppas att den entusiasmen ska smitta av sig på mitt bloggande. :)

Tillbaka till mig... Jag är en levnadsglad tjej på 19 år som flummar sönder ganska mycket och ser positivt på livet (kanske inte just nu när jag inser att jag är fett arbetslös och har typ noll jobberbjudanden, men jag jobbar på det!! hahaha, ordvits.. KUL, not...), älskar allt som har med djur att göra (förutom tvestjärtar, fanns det en stor fet röd knapp som man kunde trycka på för att spränga bort alla tvestjärtar från jordens yta sååå.. ja, jag hade LÄTT gjort det, utan att tveka eller blinka.) och jag är kär i att laga mat och baka. Inredning är jag också fullkomligt förälskad i men blir nog inte så mycket spår av det i bloggen då jag tyvärr inte har en egen lägenhet (än). Jag har dessutom börjat komma att älska mode, har aldrig egentligen varit min grej men det är ju faktiskt apkul! Men stora passionen inom det ligger mer på naglar och ringar (vad vore mitt liv utan ringar? hahaha). 

Aja, det får fane mig vara nog! Många av er har nog redan somnat, haha. Så välkommen till mig alla. Skit i de äldre inläggen i den här bloggen. De är bara pisstråkiga. Nej, det här är startinlägget för bloggen! Den nya och seriösa bloggen! (undrar hur många gånger jag kommer skriva att den är seriös? haha) Men jag ska försöka få ihop någon annan bloggdesign, som dessutom är min egna istället för tråk-gratis-designer. Men jag är sämst på sånt där så vi får se hur det går. haha :) Peace, I'm out! 
 

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0