Kollar på Kalle Anka :)

En av de mysigaste tiderna på julafton är Kalle Anka :)

Hoppas ni har en underbar jul!

Puss på er!!

På väg in till bror jao

Min brorsa är desperat efter min awesome hjälp. Han bara mååååste ha min julklappshjälp till sin flickvän. Jag är alltså väldigt duktig på att komma på bra julklappar! (Ööööh nej)

Men jag tänkte att jag ska försöka göra mitt bästa med hans flickväns julklapp :) han ska bjuda mig på mat med så då kändes det ännu mer frestande. Hehe! Har egentligen inte tid med det här, har massor med julklappar att slå in, massor att städa, baka och sen självklart julmysa (det viktigaste).

Ha det bäst underbara läsare! Hoppas ni inte har fetaste justressen :)
God jul!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!!

Världens mest underbara vänner man kan ha

Dessa flickor fulländar mitt liv totalt. Jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dem. Vi har så himla roligt ihop och kan prata om exakt vad som helst. Och man kan vara sig själv fullt ut. De är bäst. De finns alltid där. Loooooove you!

Vi hade en jätte rolig dag igår, basicplanen var att köpa julklappar men blev mest en massa asgarv inne i affärer och typ julklappar åt oss själva. Haha. Hade det super i alla fall :) <3

Puss på er!

det senaste från min instagram, JAO!

 
1. bara jag häromdagen // 2. ett underart vackert träd jag såg utanför Ö&B igår // 3. En liten sneakpeak på min julgran. // 4. ett kort jag tog när jag satt på bussen för ungefär en vecka sen // 5. Taget från mitt fönster hos pappa // 6. Taget från biltur med vänner, vacker dimma. // 7. Eh ah bara jag. // 8. Taget från en biltur, samma som med dimma-bilden // 9. Avklarat jobb på Qmed med de bästa vännerna <3 // 10-12. photoshoot eller något med mig själv de här bilderna, hahaha. Don't mind. //13-14. Vackert utanför mitt hus // 15. Pepparkakshus som jag och Johanna gjorde. Våra första! Grymma vi är.

Sååååå taggad inför julen!! <3

In progress

Jobbar!

Hej sötnosar!
Har jobbat en massa de senaste dagarna så jag har inte haft möjlighet att uppdatera speciellt mycket. Och tjejkompisarna ska åka pulka idag och jag är såååååå avis! Vill så himla gärna skrika för full hals jag med nedför backen! Aja, får bli en annan gång :)

Nu ska jag iväg till jobbet. Ville bara skriva nu för att ni ska veta att jag inte har glömt er :)

Puss på er!

Ett fel... Som ska bli korrekt imorgon!

Hahaha i förra inlägget råka jag skriva Adam istället för sådan (har jag för mig det var?!?) men aja, ville bara skriva det. För jag är inne på appen för blogg.se och då går det inte att gå tillbaka till äldre inlägg och redigera (BAJSAPP).

Ville bara säga det så ni fattar att det är min dumma autocorrect.

Adam, känn dig inte träffad för att jag skrev ditt namn. Hahaha! :D

Puss på er! Rättar till det där imorgon, eller ja nu behöver jag ju inte det. Hehe

Godnatt!

Hahahha oh no! I'm fucked!

Haha åh nej! Hur kan jag göra det här mot mig själv?!? För er som inte vet eller som inte känner mig... Jag måste bekänna en hemskt pinsam sak! (Visserligen en grej som alla gör, eller okej då, bara fjortisungar och medelålders som hittat ett spel de kan spela).

Så här ligger det till.. I början av det här året blev jag smått (okej FETT HÅRT) beroende av ett facebookspel som heter Castle Ville... Jag är inte stolt över det men tyvärr så tyckte jag att det var ganska skoj ändå. Mycket roligare än alla de andra "ville"-spelen och sånt (Ja jag vet, ingen skillnad egentligen).

Och i början av året skaffade jag mig också min kära mobil, en iPhone faktiskt (Nu tänker du som är iPhone-kritisk, "NEHE NÄMEN GUD VAD FÖRVÅNAD JAG ÄR ATT DU HAR IPHONE!! IPHONEBÖG!!) och då tänkte jag att jag förutom alla fördelar med mobilen också skulle kunna medföra att jag skulle kunna lira mitt töntspel på mobilen, vart jag än är!! (YAAAAY) men så blev det inte! Det spelet är ej lanserat i AppStore. Såna spel finns bara på Facebook. Så jag blev lite sur. Och slutade spela mitt spel efter ett tag, kände liksom att jag behövde ett liv utanför datorn.

Och under det år som gått så har jag sett liknande facebookspel på AppStore, men inte mitt Castle Ville... Men NU MINA KÄRA VÄNNER, nu ska jag berätta den positiva nyheten som ni alla har förstått ska komma! (Egentligen inte positiv eftersom det är ett beroendeframkallande spel).

JAG HITTADE SPELET I APPSTORE! Woooooohooo! Fast det heter annorlunda men ser nästan identiskt ut och det är exakt samma spelupplägg! Woooohooo! :D

Ah jag vet, jag är störd. Dels för att jag spelar det där och är lycklig över en Adam patetisk grej samt att jag nu har skrivit ett låååååångt inlägg om det här. Shit vad pinsam jag är, MEN SPELA ROLL! Hehe.

Nu ska jag sova!
Sov gott!
Puss på er!

Wiiiiiie, countdown!

Sekunderna stämmer inte för er... Men äsch! :D

Glädjen som uppstår när du får ta flera chokladbitar ur chokladkalandern för att du varit hos pappa, YAAAAY!

ÄNTLIIIIIGEN!

Äntligen kunde jag logga in på blogg.se! Det har inte gått på flera dagar, har varit helt stört frustrerad! Men nu funkar det äntligen! Fast det var ju lite otur eftersom jag nu är på väg in till stan för att jobba. Haha! Men nu kommer jag åtminstone kunna ge er några blogginlägg nu i veckan :)

Puss på er!

Värkande fötter, värkande kropp och tröööööööött hjärna.

Nu efter några timmars jobbpass är det tametusan dags att sova. Ska bli så grymt skönt. Kan knappt hålla ögonen öppna. Haha, för bara någon minut sen var jag pigg men nu skulle jag typ behöva tejpa ögonen för att inte somna.

By the Way, behöver fotmassage! Någon som känner sig massage-givmild? ;)

Puss och godnatt!... Eller snarare godmorgon!

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0