have2have.se


skit snygga ringar till reapris på have2have.se. Måste bara ha! Älskar stora ringar!

KOLMÅRDEN! KOLMÅRDEN! KOLMÅRDEN! KOLMÅRDEN! KOLMÅRDEN!

KOLMÅRDEN IMORRN!!! WOOOOOOOOHOOOO!!! :D Ska bli så himla roligt!
Ska dit med en lika wierdo människa som jag, alltså min bästa kompis Lollo. Ska bli såååå roligt! Vi båda älskar djur och vi håller på med ett projektarbete i skolan som då handlar om djur och så, så det är liksom en skoluppgift vi ska göra där, känns skit kul och nästan lite spännande! :D Har alltid älskat djur och kommer alltid göra! Nu låter det typ som att jag aldrig har satt min fot på en djurpark men jo, det har jag och jag har till och med varit på Kolmården förut, flera gånger. Sååå... jag är inte värsta rookien. ;)

Men ska bli as nice ändå! Inget kan bli tråkigt med Lollo i farten sååå jag ser fram emot en skit rolig dag!
Har laddat kameran så jag ska ta skit mycket kort så att ni får se lite, haha. :)Detta kommer jag få se imorrn, bland annat! WOOOHOOO! :D

Sov gott alla sötnosar! :)

SKÄRPNING FAAAN

Jahopp. Så bra gick det för mig att blogga, höll i typ två måndar. STOLT jag är, eller inte......
Men jag har seriöst saknat det, gillar ändå att skriva av mig lite smått här :) Men jag känner att jag måste få större struktur på det hela, folk gillar mer bilder och sånt ska jag bli bättre på att dela med mig av i bloggen. Typ bilder på mig och så där, sämst på sånt liksom. Pallar aldrig att lägga in korten från kameran samma dag (och jag har inte en sån där spacead telefon som funkar som den ska, därför kan jag inte gå ut på bloggen och lägga upp bilder så.. SÄÄÄÄMST smartphone ever).

Men nää ni, nu är det fan allvar. Ska försöka göra bloggen liiiite bättre liksom. Nu de senaste veckorna som varit så har jag verkligen haft fullt upp med allt som varit så nu jävlar, sorry för att jag svär men seriöst. Nu ska det bli ös på den här bloggen, bröllopskoordinatordrömmen ska det pratas om, inredningstips, pysseltips, pyssel jag gjort, mitt vardagsliv och ja du... praktiskt taget allt jag vill skriva om helt enkelt! Har breda intressen och det är bara för dig att gilla min breda smak, finns nog något för alla skulle jag kunna tro. Är lite schizo av mig liksom. yeeaaah!


får bli en bild från julafton, är som sagt lite seg ibland med kameran.. hehehöhö
SKA bli bättre, looooovar!

hata garderoben


http://weheartit.com/entry/22492552/via/sofie_svedlund

Alltid såna problem att hitta på vad jag ska ha på mig, ingenting passar tycker jag! Eller så är det för tråkigt för att man typ har haft plagget i typ evigheter! Shiit... måste verkligen få ett av de jobben man har sökt så man kan få köpa sig lite nya fräscha kläder!

kanske liite stressadDags att ta tag i dagen och göra något vettigt!!
Ska ta och duscha, göra mig i ordning, packa ihop lite grejer och sen ta mig till frisören för att betala och sen ta mig in till mamma. Ska söka fler jobb ikväll med, känner mig lite stressad. Ha det gött allihopa!

såå sant

eyeliner idéer


softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0