ledig alla måndagar, nice

haha dagen började fett slö, typ satt och spela sims i flera timmar och insåg sen att jag inte gjort ett skit... så då tog jag mig från mamma till pappsen och satte igång med några timmar fulla av skolarbete och CV-skrivande. Ganska nice faktiskt. Lite smått stolt över mig själv nu när jag tänker efter på vad jag gjort, hehe! :) Men hann dock inte duscha och pallar inte göra det nu och lägga sig med ett ton blött hår.. nää det får bli duschen och jag imorrnbitti istället.

Vad har ni sötnosar gjort idag? :)

känns det stressigt...?

haha, fett real

sorry för sämsta blogguppdateringen ever


foto: weheartit.com

hahaha asså nu har jag varit grymt kass på blogguppdateringen! har typ haft så myket annat att göra nu i några dagar, tränat, åkt en massa buss, gjort en massa skolarbeten, skrivit CVn.... ja ni. Listan kan göras lång! På tal om CVn så ska jag nog försöka skriva två nu innan det är dags för sängen, tänkte ta mig upp en halvtimme tidigare imorrn och ta mig en morgonpromenad innan frukosten för att vara lite så där extra hurtig!
Blir nog någon god frukost också! Kanske inte direkt lika god som den på bilden... men det blir nog havregrynsgröt med nå frukt som jag har hemma. :) Det blir man alltid pigg och mätt av. :)

hungrig som en björn

pinterest.com
Hjälper inge vidare att kolla på såna här bilder när man är vrålhungrig och typ inte ätit något på hela dagen, nej nu är det tame tusan dags att börja laga mat!

Vampire Diaries mugg!!!!

http://weheartit.com/entry/20829362/via/sofie_svedlund
Bara MÅSTE ha den där koppen!!! Typ dör av snygghet! Bli min nu!!! Ska leta upp den och köpa den, och det bums!

beautiful love

http://weheartit.com/entry/21645355/via/sofie_svedlund

absolutely wonderful

http://weheartit.com/entry/21645566/via/sofie_svedlund

women are a fabolous beeing

weheartit.com

följ mig på http://weheartit.com/sofie_svedlund.

fett smart


foton: pinterest.com


tattoos.-

foto: pinterest.com
tatueringar är mystiska ting, tycker jag. jag vill jätte gärna ha en men jag vill inte ha något random, jag vill ha något som betyder något och som jag inte kommer att ångra vare sig när jag är äldre eller om ett år. jag vill ha något som jag kommer älska på min kropp, ett litet konstverk om vi säger så. tatueringarna ovan är väl inga jag ska ha men jag gillar dem alla tre, den sista skulle jag aldrig göra men jag tycker den har ett grymt bra budskap, jag skulle nog ha haft texten bara utan hjärtan. :)
men jag gillar alla tre ställena för tatuering, foten är underbart fint! samt rygg med nå blommor och sånt och såklart handleden eller någon stans på insidan på armen, gryyymt fint! har dessutom sett en fin tatuering på en blogg där det var en som hade skrivit "with every heartbeat..." på nyckelbenet. gryyyymt fint! 
bloggen heter: nollfemnolltvå.

någon mer än jag som längtar till sommaren...?

foto: pinterest.com

mitt hjärta smälter för dalmatiner

foton: pinterest.com
Enda sen jag var liten och såg "Pongo & 101 dalmatinerna" så har jag varit förälskad i dalmatiner och haft tusentals kramdjur i dalmatinerskepnader och alltid älskat dem och velat ha en själv och tro mig, en vacker dag ska jag ha en! Dalmatiner är en av de vackraste hundraser jag känner till och det är en så himla snäll hundras dessutom! UNDERBARA! <3

HAHAHAHHAHAHAHHAA

foto: pinterest.com
Hahhahahahahahahhahhahahahhahahaha det går inte att sluta skratta åt den här lilla vovven, han ser så rolig ut! Kan du titta på den utan att skratta? :P

coolstuff.se

Hej Alla!
Jag kan inte sluta skratta eller förundras över grejer som jag hittar på coolstuff.se! Så jäkla rolig sida med massor med smarta och roliga grejer! :)
Tror jag ska köpa något därifrån och ge i födelsedagspresent till en kompis som fyller arton i februari. :) Har hittat massor med skoj! Hahahahha!

Ska dock inte skriva här vad jag ska ge henne för ifall hon skulle läsa min blogg så vill jag inte att hon ska se redan nu vad hon ska få.. :P
Men jag kan visa er några andra roliga saker jag har hittat, hahahha! :D


Hahhaa, älskar ju vampyrer och sånt där trams och det här är något som skulle vara så grymt kul att ha.. xD "drickbart blod". ;)


Hahha, en kortlek med snapsvisor! Något som jag och mina kompisar verkligen skulle behöva! Vi är alla grymt dåliga på att komma ihåg dem och sjunga dem, vi behöver lära oss ;)


Såååå skönt knivställ, har en kompis som har ett sånt här, hahahha så klockrent!

Hoppas ni får en kanonbra dag! :D

Badrumsinspiration


båda bilderna tagna från pinterest.com

Idag har jag haft en skit bra dag i stockholm hos min faster med min pappa. Vi harhaft skit trevligt och as kul. :) Och vi har snackat en hel del och nu är jag ännu mer sugen på att flytta hemifrån!
Kollar på lite badrumsinspiration, men ska dra iväg till polare nu.
Ha en bra lördagkväll! :)

Egna partyhattar!


foto: pinterest.com

Vem säger att man måste köpa kalas/partyhattar?! Finare att göra egna! :) Kolla bara på de här mega söta hattarna som jag hitta på pinterest.com.

Ha en underbar fredag allihopa! :D

Cupcakessugen!


foto: pinterest.com

Hahah jag har typ suttit och kollat på Cupcakes-videos på youtube i tre timmar och jag insåg precis att jag kanske borde laga mat! Stabilt va? x)
Har varit sugen på cupcakes hela dagen så jag funderar på ifall jag ska baka ikväll och ta med mig till mina underbara kompisar imorrn! :) har gjort det förut och det är succé varje gång! ;)

Pandurokatalogen!!

Hej alla!
Tror inte att det bara var jag som fick hem pandurokatalogen igår va? :D
Det är en av de bästa kataloger som finns som är så himla rolig att titta i! Massvis med inspiration och roliga saker som man vill ha. Älskar att de har fått en massa nya grejer till "Cupcakes"-kategorin! Älskar verkligen att baka cupcakes, de kan bli så olika beroende på vad man har för stil och smak. :)
Hur som helst.. vill ju allt på deras cupcakes-sidor!! (typ allt annat i katalogen också..hehe)
Ska ta och köpa mig några sockerpast-mallar och annat smått och gott. :)
foto: google

Dags för Zumba!


foto: pinterest.com

Nu ska jag dra iväg på mitt allra första Zumba-pass med två polers! Ska bli mega roligt! Och ska bli jätte skoj att börja komma igång och träna igen! :)

Önska mig lycka till!

Tre glas-tips!

Hej alla!
Hittade de här tre ursnygga tipsen på pinterest.com, och som har med glas att göra, om vi säger så, alla är mega fina och smarta. :) Hoppas ni finner inspiration!


ursnygg sätt att servera macarons på!! :)


Den här bilden kanske ni undrar vad jag menar med "glastips" men det jag menar med den här bilden är att det är så lätt att piffa upp det mest simpla med bara lite chokladkonst! Som dessutom är mega lätt att göra! :) Smälta det och bre ut på bakplåtspapper (i vilka former och skepnader du vill!) och sen lägga in i kylen.


Tyckte detta var snyggt! Sätt tårtljusen i cocktailglaset istället!

filmdags


foto: pinterest.com

Lite smått sötsugen, men ska hålla mig! Inte lördag idag inte. :)
Ska sätta på någon film nu och sen blir det bums i säng!
Hoppas ni alla har haft en underbar dag! :D <3

wedding, wedding, beautiful wedding


foto: pinterest.com

skulle du tacka nej till detta? Inte jag i alla fall!

new haircut



Var hos frisören tidigare idag och bytte lite frisyr (ingen stor ändring), klippte topparna (JÄTTE MYCKET!!!!) känns som att jag inte har nå längd kvar alls på håret.. jag hatar den känslan!! Det är alldeles för kort nu... men det var så pass slitet så det behövdes... men ändå!!!

Blev en lugg också, men har haft en sån här lugg förut så det är inget nytt, har bara inte haft det på typ ett år för mitt hår växer så in i helvete fort, så man ser mega depressiv ut med lugg som täcker hela ansiktet. ;)

Alla hjärtans dag-tema

Hej alla söta och glada!
Skrev ju igår att jag skulle visa er lite Alla hjärtans Dag inspiration! :)
Själv har jag faktiskt tänkt att bjuda på middag helgen innan den dagen (Alla hjärtans dag i år är på en tisdag).
Så jag håller på checkar in massor med inspiration och ni som tycker att det är för tidigt... Njae inte direkt, det är om en månad och det är bra att vara förberedd istället för att köpa allt i sista minuten. :) I den här takten så har jag tid på mig att förbereda eventuella kort till bordsplaceringar och annat smått och gott. :)

Jag älskar faktiskt Alla Hjärtans Dag! Trots att jag inte är i något förhållande eller så! Det är så roligt att ge bort presenter till dem man älskar eller göra någon överraskning till någon och så. :) Love it!





foto: pinterest.com

Dem två sista bilderna är nog favoriterna! Älskar den näst sista där de har knytit ett band runt glasen med en sked, såå smart och fint!

Hur ska du fira Alla Hjärtans Dag? :)

underbar krans


foto: pinterest.com

... var typ bara tvungen att lägga in den här underbart vackra kransen innan det är dags för sängen!
När jag ser den så blir jag kär och känner att jag behöver göra en sån jag med så nu har jag fixat mig ett svårt projekt.. haha! Men jag älskar ju att pyssla så det ska nog inte bli nå problem! >:D
Skulle jätte gärna ge mamma en sån där på Alla hjärtans Dag.. hon skulle bli otroligt glad!

Hihii.. nu har jag idéer! :D På tal om Alla hjärtans Dag så har jag massvis med inspiration om den dagen som jag måste visa er!

Sov så jätte gott allihopa!

pinterest.com


foto: pinterest.com

oj... jag vet inte vad jag ska säga.. det går inte att beskriva med ord om vad jag hittade för ungefär en timme sen som jag har suttit och varit helt kär i under hela min vistelse på hemsidan.. Japp du hörde rätt, jag är nu kär i en hemsida. Det är den mest makalösa och underbaraste hemsida jag någonsin har stött på! Vem behöver någon annan hemsida egentligen??!? All inspiration, för alla tillfällen och saker, ALLT finns där!! Jag är totalt kär i sidan! Nu vet jag vad jag kommer att göra varje dag fram över.. hahahah! Och grejen är... bilderna tar heller aldrig slut!! Finns HUR MYCKET SOM HELST!! :D :D <3

Nu är grejen det att.. jag vet inte vart jag ska börja.. xD Jag vet inte vilken av alla typ hundratals bilder som jag ska börja med att visa er.. haha! (kommer väl inte visa alla, men vill, haha!)



Blir man inte käär?! Jo, jag är helt fullkomligt kär! FINNS SÅ MYCKET FINT DÄR!! <3

STORT TACK till Designtjejen som tipsade om sidan! :) Länken till hennes blogg finns till vänster här på bloggen, klicka in där!

GREEEKLAAAND!!





Nu har vi äntligen bokat resan till det här underbara paradiset!! Underbart fint hotell! Ska bli såå roligt!! JAG ÄR SÅÅÅ TAGGAD!! Det var dock en väldigt dyr historia... men det kommer vara värt varenda krona!!

Ska åka med 6 underbara vänner som är bland de bästa som finns här på jorden och jag känner med varje fiber i kroppen att vi kommer att få en makalöst rolig resa! :D

För er som undrar vart i Grekland vi ska så är det Kreta, Hersonissos. :)


Har fler bilder om ni vill se :)

Grekland i sommar!


Foto: vings hemsida.

Sorry för att jag inte bloggade igår men jag hade en busy day kan man säga! Och en väldigt trevlig sådan också! :) Jag och några kompisar beslutade oss igår för vilket hotel och plats vi ska åka till i sommar efter studenten och vi bestämde oss för ett underbart hotell men det kosta en del så det är bara att spara pengar nu och skaffa sig ett jobb! Men jobbsökandet håller på för fullt för min del! Lämnade CV på Coffeehouse på George i torsdags och har skrivit CV till flera andra jobb där de söker folk. :) Så något jobb ska jag väl lyckas få. :)


Ska dessutom börja träna nu i veckan med en kompis på "tantgympan" som vi kallar det för. Haha. :) Men det är hårt, tro mig! Men det ska bli riktigt nice att börja träna igen. :) Bli lite fit for fight igen! :D

Ska boka idag. :)

Atonement


foto:google
Är faktiskt ledig från skolan idag. Har bara en schemalagd lektion på fredagar och den läraren berätta för oss igår att hon var sjuk och att vi inte skulle ha någon lektion idag så här sitter jag.. hemma hos mig och mamma och skriver en jäkla engelskafilmanalys... YAAY! (bläää)
Såå tråkigt och den är riktigt jobbig och dryg. Men den måste ju skrivas... ska vara klar på söndag. Så det känns ju roligt att tillbringa den lediga dagen så här. Ska dessutom göra projektarbete.
Men en positiv sak är att jag hoppas dem ringer från Coffee House by George idag!! :D Lämnade CV:t där igår och dem verkade jätte positiva och att dem skulle ringa mig och grejer så jag hoppas på det bästa och att jag får jobbet! :)
Hållt tummarna!!

Ett bröllop likt Edward och Bellas?

Japp, har du den drömmen kan den faktiskt bli sann! Har läst artiklar om att du kan köpa både ring, hennes hårsmycke och klänning! Det du behöver sen är ju en fin skog och en wonderfull tårta och sen är det klart! ;)
Jag är ett twilightfan måste jag erkänna, *hehe* och jag fullkomligt älskar böckerna, de är typ bland det bästa jag har läst och jag kände mig tom i flera dagar (om inte VECKOR) efteråt när jag hade läst klart sista boken. Men filmerna är jag dock ganska kritisk mot... de är inte alls som böckerna, de fångar inte magin som finns där. Men jag gillar filmerna ändå! :D Dock inte första filmen, den är totalt kass och är en skam mot första boken och mot Stephenie Meyer men ändå så kollar jag på den (jag är psykiskt twistad, jag vet!)
Men i alla fall, jag fullkomligt älskar bröllopsscenerna i Breaking Dawn Part 1 eftersom jag är fullkomligt förälskad i bröllop (som ni borde veta vid det här laget, hahah!). Jag har en dröm om att få arrangera ett riktigt fint bröllop en vacker dag! :)
Men tills dess... bilder på Bella och Edwards fina utomhusbröllop. :)
foton: google
En sista grej, min syster har faktiskt en sån där ring som Bella har som förlovningsring, otroligt vacker måste jag säga!! :) Spelar ingen roll om man hatar eller älskar twilight, den ringen GÅR INTE att hata. :)
Nej ni, nu blir det lite Vampire Diaries med Mamsen. :)
Ha en fortsatt trevlig kväll! :)

Bröllopsdukningar alá Cervera

foto: cervera

Walking around the christmas tree...

HAHAHAHAHA Jag bara måste visa en väldigt oseriös video som jag gjorde på en hemsida till mina närmsta killkompisar! HAHAHHAA asså jag typ dör av skratt fortfarande.. xD
http://sendables.jibjab.com/view/7rDZik8AxJWOz7l4 <----- KLICKA! Ni kommer INTE ångra er! xD
Fast jag kan tänka mig att den är mycket roligare när man faktiskt känner dem som är med.. men gör er egen video, as kul! :P

ut med julen


någon dag innan nyår

Har precis städat bort all jul, tagit bort julgranen och allt. :) Typ ett år kvar tills nästa gång då! ;)

Idag har jag umgåtts med Daniel och vi hade skit roligt. :) Litet tag efter att han och jag käkat lunch och tagit gränbybussen och dessutom varit hos hans brorsa ett tag så stötte vi på Agnes och vi hade riktigt kul uppe på Gränby centrum. Så det har varit en riktigt trevlig dag så där innan skolan börjar igen. Var ju sista lovdagen idag.. trist att börja skolan igen.. :/ Men aja, nu är det bara en termin kvar! :D Sen blir det studenten, woooho!

Nu ska jag kolla på några avsnitt av How I met your mother eller glo på en film och sen blir det läggdags! :)



En dag hos syrran

Hej alla!
Hittade kamerasladden, mohahha! :D Låg i en klädhög i fåtöljen, niiice.
Var hos min underbara storasyster idag med mamsen och hade mega trevligt. :) Lekte en hel del med systers hundar som hon har med sin fästman. Älskar dem där hundarna! Så underbart fina och underbart snälla hundar. Här kommer lite bilder. De bilder som togs på mig med hundarna är tyvärr på mammas kamera så jag får sno dem någon dag ;)


mamsen med Nala

Nala och Luna

haha syrran har en rolig min!

Uppdatering: om ni undrar över varför dem har så stökigt så är det för att de ska flytta så de håller på packar för fullt och då är det svårt med ordningen :)

Efterlyses: Kamerasladd!

Jag blir tokig!! Kan inte hitta min kamerasladd! Tänkte ju lägga in bilderna från idag för att vara lite duktig för en gång skull! Men jahopp! Ska fortsätta leta och försöka hitta den, blir tokig annars! Håll tummarna!

H&M Myyyys!



Myyyyyyyys! Eller vad säger ni? Skulle inte vilja annat än att lägga mig där bland alla kuddar, dra fram en kopp med capuccino och läsa en bra bok! :) H&M har faktiskt fått till sin shop för heminredning ganska bra! :D
Mycket jag vill ha där :)

Flyttlängtan!





Åååh hej alla! Jag är så flytta-hemifrån-inspirerad idag, har hittat massor med köksredskap och annat skoj som jag vill ha på sidan http://www.bagarenochkocken.se/shop/ där många kända märken och olika kökssaker finns samlade och det känns som att jag vill ha alltihop! Jag har dessutom insett att jag jätte gärna vill ha ett rosa kylskåp från Smeg, haha jag vet att det låter jätte töntigt att vilja ha ett rosa kylskåp men det ser så otroligt fint ut på många bilder jag har sett och jag älskar ju lite såna där detaljer, pyssel och sånt! :) Mitt kök kommer vara så plåttrigt av detaljer och allt, haha.

Och jag är mega bak och matlagningsugen (som jag jämt är, haha) men jag är hos pappa och där har jag inte riktigt några bakredskap eller ingredienser så.. får vänta tills jag är hos mamma nästa gång. haha :) Men ska väl ta och börja laga mat om någon timme eller så, så det ska bli nice. :) Ska nog göra nå fin middag för pappa imorrn, det förtjänar han, så söt som han är jämt. :)

Älskar att göra överraskningar för folk! Det borde alla göra någon gång tycker jag. Jag utsätts väl egentligen aldrig själv för överraskningar men jag utför väldigt många överraskningar för mina medmänniskor, för jag älskar att se glädjen i deras ansikten när de får en fin cupcake eller en trerätters middag när de kommer hem från en jobbig dag. :) Eller fixa andra tillställningar och grejer, så kul! :)

Ta och överraska någon du med! :)

Ett tips bara!


en ask jag gjort

Hej alla, haha jag som skulle lägga mig men kom på en snabb grej bara. :)

Gå jätte gärna in och kolla på min andra blogg som handlar enbart om pyssel och scrapbooking!
(Länken finns också under mina länkar längre ner på sidan till vänster..)

Är visserligen grymt dålig på att uppdatera den men det ska bli ändring på det också som det blev med den här bloggen så var tålmodiga så ska ni se att det kommer dyka upp mer att titta på där och förhoppningsvis få inspiration ifrån! :)

Tack på förhand!
Puss & Kram skumbanan
/Sofie :*

wonderful girls


gammal bild på oss som tur är, hahahaha! Vågade inte ta med någon bild där dem visar sina fina ansikten för mycket för då kanske de vill ge mig stryk.. hahaha


Höll nästan på att glömma att jag skulle berätta hur jag tillbringade min lördagskväll. :)
Jag hade en jätte trevlig kväll som jag tillbringade med två av mina närmaste tjejkompisar; Felicia och Lollo.
Vi har haft en underbart trevlig kväll och haft en riktig tjejkväll med en massa skojigt prat och flummat en massa såklart, haha, vad är en tjejkväll utan en massa flummande? :P eller killsnack... haha ;D

Jag har i alla fall haft en underbart härlig kväll och man har alltid super mega kul med dem två tjejerna, dem är bäst! Älskar dem såååå mycket. :) <3

Hur har ni tillbringat eran kväll? :)

Godnatt alla söta och glada!
/Sofie :*

Menade inte att låta bitter eller deprimerad!

.... i mitt förra inlägg menade jag inte att låta så deprimerad som jag gjorde, det lät som att mitt år hade sugit totalt och att det var sämst men det var inte meningen. Det var ett underbart år men med vissa motgångar på några håll och det är dem sakerna som tynger mig men som också stärker den jag är, trots hemska saker i bagaget så byggs man till något starkare och får ta del mer och mer av livet! För stunden kanske inte de här hemska händelserna känns nå vidare men efter ett tag så kan man förstå meningen med dem, även om det är väldigt svårt och känns orättvist.

Jag är glad över mitt liv, trots dess motgångar men alla liv har motgångar och så är det helt enkelt (lätt att säga nu ja såklart) men så är det, tyvärr. Och det finns inget jag vill ändra i mitt liv, jag är en lycklig och glad person som inte vill något annat än att mina nära och kära ska må bra och vara lyckliga samt att nå mina egna drömmar och mål här i livet;
 - skaffa drömjobbet (Bröllopskoordinator!! :D)
- skaffa niiiice lägenhet
- skaffa drömbakverktygen
- åka en hel del utomlands och såklart volontärarbeta i Afrika med vilda djur med Lollo eller åka till Kina och ta hand om pandorna där som volontärarbete. + jag vill ha en hund!

Haha, that's my bucketlist
! ;) Nej då, det finns en hel del jag vill lägga till, kanske skaffa mig en trevlig man också som man kan ha skoj med :) Och barn och sånt, men barnbiten är det lååångt till. haha :D

What's your Bucketlist? :D


bild:google

I'm happy

Sitter och funderar på ifall jag ska ge er en sån där tillbakablick på det år som gått för mig, som så många andra bloggare har gjort men jag vet inte riktigt.. Mitt år kommer inte bli nå roligt att läsa om, det var bara en kamp på så många sätt och vis så jag vet inte om jag har sån lust att dela med mig av det samt att det inte kommer vara trevlig läsning. Så vi får se hur jag gör.

Nu låter det ju som att jag bara hade det bajs förra året och visst det hade jag verkligen inte men det hände mycket tråkigt förra året och jag var ledsen från saker som hänt året innan så 2011 var inte ett hit år men samtidigt bra. Gjorde mycket roliga saker. Så ja, jag kanske visar er ändå. Vi får se. :) Jag hoppas att ni hade ett underbart 2011 och att 2012 blir ännu bättre! Jag hoppas i alla fall att 2012 kommer bli awesome och det har faktiskt alla förutsättningarna för att kunna bli det också, vilket glädjer mig otroligt mycket ska ni veta. :) 

Tre bilder från en av de lyckligaste stunderna i mitt liv & 2011. :)






Tro inte att jag är värsta deppresiva barnet, haha för det är jag inte. :)
Har ett riktigt bra liv, men ibland vill man att livet ska gå lite enklare bara. :)

Puss på er alla söta & glada!
/Sofie :*

Vampire Diaries


bild: google

Dags för favoritserien! Ska glo på det nyaste avsnittet nu sen ska jag nog ta och lägga in lite bilder på datorn. Sen blir det blogginlägg :)

Hej svejs!

jag i miniatyr

gammal bild på mig :) typ fyra år tror jag. haha
Jag kan inte sova, vill inte sova heller egentligen... kanske därför jag sitter här? Men jag borde faktiskt sova nu.. har tänkt göra en del imorrn och därför borde jag verkligen lägga mig nu så att jag inte sover bort halva dagen. Såå ovärt när man gör sånt!
Imorrn ska jag åka hem till pappa igen efter att ha varit hos mig och mamma nu i några dagar så då kommer jag få tillgång till min dator och en massa bilder + kamera så nu ska minsann mitt nyårslöfte om att börja blogga på allvar, hållas! I Promise!

Sussa gott nu allihopa och ha en hejdundrans bra dag imorrn! :)
Puss & Kram skumbanan
/Sofie

Nytt år, nya tag!

Hej alla!
Sorry för min passivitet men har helt enkelt inte haft tid eller ork för att skriva några rader, speciellt så här vid nyår och allt. Men nu har jag som nyårslöfte att börja om på nytt och försöka lägga ner mer energi på de där få raderna som behövs varje dag. Ska också bli bättre på att fota allt jag gör, gjorde det jämt förut och tyckte att det var jätte roligt med foto men sen slutade jag av nån anledning, vet inte varför men jag ångrar det djupt!
Så därför tar jag nu nya tag med det nya året som är här. Det här året har jag planerat och bestämt mycket så det här året är viktigt. Speciellt eftersom det också är det år som jag öppnar dörrarna till vuxenlivet och tar studenten så det dundrar och brakar!
Varför jag också kände att jag fick en spark i baken med fotografi är för att jag precis var inne på en makalöst underbar blogg! LINAFOTO heter den! Klicka in på den, du kommer inte ångra dig! :)
Titta också in på en av mina sötaste och snällaste vänner som har bytt bloggplattform. <3 :)
Imorgon lovar jag er att eran lilla Sofie ska bli bättre med att blogga och lägga in fler kort som faktiskt är mina egna. :) Godnatt på er alla söta!
Puss & Kram Skumbanan
/Sofie
Foto från nyår på mig och en av mina fina vänner, Ella. :)

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0