NU JÄVLAR!!! <3 <3

Nu ska jag toklira! Mohahhahahahhaa!!! <3 <3 laddat upp med godis och energidrycker!!

Puss på er!!

Käka lite fort innan mamma kommer hem!

Gör dagen gladare med en smiley i maten :D ska fort proppa i mig det här innan mamma kommer och vi ska iväg till affären för att inhandla snacks för idag och imorrn! Spelmaraton snart ;)

Puss på er!!

Bilder från min höstpromenad tidigare idag

jag är en sucker för julen

Finns det något bättre än julen? Jag är en riktig sucker för julen, älskar allt som har med den att göra! Jag kommer nog aldrig växa ifrån julen, upphetsningen dagen innan när man ser allt på sin plats; julklapparna under granen, knäcken lagas och doftar i hela huset, köttbullarna är rullade, julskinkan redo, alla brinnande ljus och den (förhoppningsvis) meterhöga snön utanför de frostade glasen. 
 
På julafton är allt ännu mer magiskt, när man träffar familjen och släkten, äter så man spricker, tittar på julklapparna under granen och funderar på varje paket om vad det kan innehålla för mystiskt, titta på underbara arga Kalle Anka klockan tre och all underbar julmust och mat! 
 
För mig är det här en beskrivning som inte ens beskriver 5 % av vad jag känner för julen, det är den bästa tiden på året, även fast jag kan bli galen på mamma när hon är sönderstressad innan julen så är allt värt det i slutändan. Jag älskar att både köpa julklappar och slå in dem i något sött papper eller dekorationer samtidigt att också få julklappar. Det är helt enkelt magi i luften under decembermånad, självklart att ens födelsedag som man har en gång om året också är rolig men inte alls på samma sätt. Julen är barnens högtid men samtidigt en magisk högtid som passar både unga som gamla. För det kan alltid hända något oväntat och alla blir mycket snällare runt den här tiden. :) (glada människor STORT PLUS, istället för som resten av året då massor bara går omkring och är buttra).
 
JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAR SÅ MYCKET EFTER JULEN!!
 
Vilken högtid är er favorit? Vad är det med den ni gillar så mycket? :)
Puss på er! 
 
 

weheartit - a place to show what you truly love


 
 
 
 

Glädjen som uppstår när du för första gången har spelet i din hand

OMG vad lycklig jag är! Men måste vänta till ikväll innan jag får spela det. Ska vänta på att mamma har jobbat klart :) men nu känns inte allt lika jobbigt längre, för jag har nu fått hålla det i min hand. Ikväll, då jävlar, då är det Assassin-mode som gäller!

Uppdatering: Ja jag vet, den första bilden är sjukt jäkla ful, men who the fuck cares, jag har mitt spel. <3

Bajs på den som bestämmer saker, ödet, Gud, Jesus, mjölk, djävulen eller någon jävla planet. Fy fan för dig.

Varför torterar jag mig själv genom
Att titta på bilden mamma skickade för typ två timmar sen????? VARFÖR SITTER JAG OCH KOLLAR PÅ BILDEN SOM VISAR ATT MITT SPEL FINNS HOS MAMMA, jag döööööör. Låt tiden gå fort nu tills imorrn.....

Puss /från-en-så-frustrerad-tjej-så-hon-nästan-mår-dåligt-och-inte-kan-sova.

Bilden säger allt, FML!

TAGGA RÅ!!!

Träning snart!! Taggad till Max! Fast jag har mått lite smådåligt hela dagen, min mage har krånglat sönder. Hoppas fan inte jag börjar bli gluten eller något. Men aja, är astaggad inför träningen! Hoppas att magen inte krånglar under den!

TAGGA RÅ!!

Puss på er!!

Går inte ihop

Hej på er!

Tycker ni att det låter logiskt att låta någon ha ansvar för något de aldrig tidigare sysslat med? Som att låta en som aldrig lagat mat få sköta maten? Nä jag trodde väl inte det heller. Inte logiskt för fem öre.

Innan jag började jobba på mitt jobb så hade jag väl aldrig ens närmat mig en gardin. Jag var väl mer den som flydde när mamsen kom med gardin i handen och ville ha hjälp. Men nu hörrni, nu är det tametusan andra bullar som gäller!

Hade som sagt aldrig rört en gardin förut (i stort sett), men nu är jag typ "gardinansvarig" på mitt jobb. HAHA! Jag fick på min första jobbdag hjälpa till med att sätta i prylar i gardinerna och hänga upp dem, så nu är jag en av få som vet hur man håller på med gardinerna, så nu är jag den dem ringer när det är strul med dem eller behövs sätta upp fler! (HAHA!) tänk så det kan bli! Från att aldrig ha hållt på med gardiner till att bli den alla litar på angående gardiner. Känns lite coolt.

Men det är Inge vidare svårt, ganska roligt ändå. :D nu kommer jag ju aldrig ha problem med gardiner när jag väl ska sätta upp sånt hemma ;)

Fick åka till jobbet idag och strosa runt och fixa en massa gardiner och det var självklart mycket pillergöra och tungt ibland (fett stora gardiner som väger mer än vad man tror!!) men det har varit så jäkla skönt och kul! :) ibland krånglar dem ju visserligen, men det har vari Nice :)

By the Way, "gardinansvarig" är ju inte direkt mitt "riktiga" yrke där på jobbet, jag är ju servitris egentligen ;) gardinerna är bara lite extra liksom :P hahah!

Hoppas ni har haft en bra dag! Snart bär det av till träning! Ska bli skönt att röra på fläsket!

Puss på er!!

24 okt - bilder från idag

Ja jag vet att jag är fett seg med inläggen... Men jag jobbar på det! :D och nu insåg jag att jag kunde dra iväg ett inlägg med två fina(haha) bilder från idag :)

Den ena med Lollo är från vår arbetstid idag, fy fan vad roligt det är att jobba! Man känner sig som en helt ny människa och det är så jäkla kul att träffa nya människor som dessutom är kalasunderbara! Ska bli så kul med the grand finale!! På fredag! :) när de öppnar "på riktigt".

Den andra bilden är på något ihopmixat som vi hade i kylskåpet, blev en liten veggotacotallrik :) var så jäkla gott med mat! Efter jobbet körde jag med mamma, vi körde hem Lollo och sen blev det en hejdundrans tur! Vi var ute i nästan två timmar tror jag. Så jag körde ungefär tio mil, haha! Men sen jäklar var vi tvinga att raca hem för då höll både jag och min käre mor att döööö av hunger. Så tacotallriken räddade mitt liv, thaaaaaaank you! <3 den som kom på rätten tacos, låt mig kyssa din panna, massera dina fötter; för det är tametusan bland det godaste och snabbaste som finns att äta/laga. ^.^

Nej ni! Nu blir det bums i säng! Ska upp hyfsat tidigt imorrn!

Puss på er!! Sov gott!

Pyssla ^.^

Om det är något jag verkligen älskar att göra så är det att pyssla. Så himla roligt! Det är bara fantasin som sätter gränserna och man kan göra vad som helst med det man har hemma eller köper i hobbyaffärer :D

Som många av er vet så älskar jag verkligen att pyssla med scrapbooking, då man med hjälp av papper och annat material kan göra fina albumsidor, kort eller annat skoj :)

Igår gjorde jag en almanacka-förstasida till min ja, almanacka. Haha. Blev hyfsat nöjd faktiskt :D

Är på väg till jobbet. Skriver mer senare :*

Puss på er! Ha en underbar dag!

Vuxenpoäng!

Hej alla!
Känner Att jag Nyss fick lite vuxenpoäng! Jag blev precis medlem i IKEA family, så snart ska det dimpa ner ett IKEA family kort i brevlådan, NIIIIICE!! Man får en massa rabatter och äter billigare i IKEA restaurangen, höhö. Fan vad cheap jag är alltså. Men va tusan!!

Vuxenpoäng till Sofie här tycker jag! Hehe! Har ni gjort något vuxenpoäng-aktigt på sistone? (det kan vara världens lamesta grej, som typ det här, haha)

Puss på er!!

Mustasch

Ger er det här så länge, har inte riktigt tid att blogga just nu. Ska ut och övningsköra en del nu med pappa :) vi ska till stan och shoppa en massa, woooohoo!! Ska försöka övertala honom om att få en lovely Cupidosallad! :D

Puss på er!

Min arm = Suicidal

Suicidal arm jag hade imorse ska ni veta!! Haha jag typ skrattar sönder när jag tänker på det! I morse när jag skulle upp till jobbet där vid nio så vaknar jag av att hela min arm är helt blodfattig och jag kan säga er det att när man vaknar av något sånt så börjar man fan med att kolla om man ens har armjäkeln kvar, vaknar helt förvirrad och bah "va fan jag känner inte min arm, har någon kapat den eller??!?". Ser med glädje att den sitter kvar, men den jäkeln är ju såklart laddad med att göra ett helvete för en så där på morgonkvisten...

Så ja ni... Vad tror ni händer? Jo men självklart börjar man ju i sin tröga trötta hjärna inse att "fuuuuuuuck! Snart kommer myrornas krig utbryta i hela min arm och döda mig totalt med den där störda bitande (eller kanske mer stickande?) känslan. Så jag ligger där och ser helt skräckslagen ut och försöker hålla armen helt rak och stilla för att inte behöva utså myrornas världskrig i min stackars arm.

Men vem försöker man lura? Man kan ju inte ligga där hur länge som helst, speciellt inte när man har en tid att passa så.. Ja... Jag bet sammanbitet ihop och rörde försiktigt på armen och de där jäkla myrorna satte igång. Och när man väl rört armen EN gång så gör den nå jäkla Suicidal ryck och rör sig som en tornado och gör allt ännu värre.

Det är då man tänker "ah men really?? Helt seriöst armen? Är du tvungen att döda din värd eller?" Fy fan, ingen rekommenderad start på morgonen.

Och ja, jag är störd och skruvad i huvudet, men av någon störd anledning råkar jag alltid ut för konstiga, pinsamma och skrattretande situationer. Som sagt, skulle någon filma mig hela tiden så skulle jag ha jäkligt roligt filmmaterial att lägga ut här, eller varför inte på youtube och bli kändis på köpet?

Nu menar jag inte att det är JAG som är rolig, jag bara råkar ut för saker som är "roliga". Fråga mina kompisar bara, speciellt Lollo som tycker att mitt liv är ett skämt, Hahahahhaha!!

Nej men det här blev ett jäkligt långt inlägg, ha det gött! Hoppas någon kände att min Upplevelse var givande!

Puss på er!

Känns toppen!

Hej alla! Hur är det? :)

Just nu känns det toppen för min del! Har kollat klart på en film, käkat och tidigare idag var det som sagt min första jobbdag! :D Eller ja, det var ju liksom inte det jag ska göra sen på jobbet, utan idag var det mer att hjälpa ägarna och alla andra med allt som är kvar att fixas inför deras stora öppning nästa fredag. Ska bli så himla roligt! Jag är verkligen supertaggad!

Så det var jag och några tjejer till som fick komma dit och hjälpa till idag. Jag klickade på en gång ganska bra med en tjej där och vi fick hjälpas åt med gardiner och andra ärenden tillsammans hela dagen och vi hade supertrevligt! :) Ska bli kul att få arbeta med henne! Sedan var vi på möte med cheferna och alla andra som också ska jobba där och det var så givande att verkligen få höra med egna öron från dem att de verkligen är ett seriöst företag och ärligt... jag skratta väldigt mycket under det mötet. Det verkar som att man ska få jobba med enbart trevliga och roliga människor så jag är VÄLDIGT nöjd! :D Allt känns verkligen toppen på det nya jobbet. Verkar som att de månaderna av arbetslöshet faktiskt har varit värt det. Haha.
 
Något som också känns superkul är att underbara Lollo (<3) också ska jobba där!! :D (Vad har ödet seriöst kokat ihop för oss, Lollo? Ska vi aldrig skiljas åt eller? haha. Inte ens i arbetslivet får vi vara utan varandra, hihihi <3). Även om vi inte ska jobba på samma "station" eller vad man ska säga, alltså med samma sysslor så ska det ändå bli skit roligt att jobba med varandra! :D Vi kommer förmodligen träffas en hel del ändå liksom. Och det känns så himla bra eftersom jag förmodligen kommer att jobba en hel del och då får jag ju åtminstone träffa en kompis om dagarna :) <3
 
Som ni kanske har förstått så har den här dagen varit toppen! Enda negativa är väl att jag käkade halv tio i morse och fick mat i mig igen när jag skrev mitt "Äntligen mat"-inlägg. Så ni kanske förstår att jag har varit hungrig? Hahahaha.
 
Puss på er!

ÄNTLIGEN MAT!!!!

Berättar mer sen, det enda jag tänker säga nu innan jag ska kasta mig över maten är helt enkelt att jag är VRÅLHUNGRIG!! Har inte ätit sen frukost!

Första jobbdagen!

Shiiiiiit, är lite smått nervös faktiskt. Haha! Gäller ju att vara på sitt topphumör så inte folk tycker man är dryg eller tråkig eller värst av allt - otrevlig! Okej visst, jag har aldrig blivit kallad otrevlig (faktiskt) så det ska nog inte bli några problem! Men man vill ju prestera och göra sitt bästa!

För sån är jag, jag blir tokig om jag gör nåt fel på ställen där jag måste prestera. Jag går nästan omkring och är nervös för att jag ska göra något fel. Men jag försöker "träna bort" det :) jag vet att det bara är att slappna av och att man till slut känner sig hemma på arbetsplatsen och att det inte är nå problem då.

Men man måste ju få vara liiiite nervös i alla fall :) Det KOMMER gå bra! :) det vet jag! De som känner mig vet ju att jag dessutom har jäkligt svårt att hålla käften så jag kommer väl prata på som fan med dem jag träffar idag x)

Men önska mig lycka till!! :D

Puss på er alla!!

Om "dagens frisyr"

Hej alla!
Fick en fråga angående min dagens, ja jag vet, ni fick tre frisyrer (BAD av mig), men det hela beror på att jag verkligen har insett att jag inte har nå som helst frisyrskills, jag är en sån där riktigt tafatt-människa som är jätte klumpig med fingrarna och verkar dessutom ha nå problem med ögonen eftersom jag tycker att allt är väldigt svårt att göra i spegeln.

Jag är helt enkelt en sån där som behöver hjälp för väldigt många frisyrer, så som avancerade flätor, coola uppsättningar och underbara stora lockar. Och jag tycker det känns jätte tråkigt för jag älskade verkligen den här idén :( men jag tänkte så här; för att kunna upprätthålla det här någorlunda så ska jag ändå uppdatera den kategorin så gott det går ändå, men det kan då bli att det kanske blir en hel del enkla frisyrer (när jag inte har tillgång till någon som kan hjälpa mig och för att jag är sämst, haha) och frisyrer som ni säkert redan sett mig i. Men ni får ha tålamod med mig.

Mamma har sagt att hon jätte gärna hjälper mig när hon kan och när jag är hos henne :) så då kan jag göra de där mer avancerade grejerna! :) så ni får ha tålamod! För de här grejerna kräver tyvärr väldigt mycket övning när
Man ska göra dem på sig själv och inte bara något man gör hur som helst.

Hoppas ni inte är alltför besvikna eller att ni tänker "vad var det jag sa" (tror nog några av mina kompisar misströsta när jag sa att jag skulle ha olika frisyrer varje dag, de vet hur jag är med min klumpighet) men att ni blir glada för det ni får :)

Puss på er!!

Ååååh va sött!

Gick upp till affären för ett tag sen och skulle egentligen bara köpa grönsaker men "råkade" komma hem med två nya förpackningar med te också. Hehe!
Om det är något som man verkligen gillar i teväg (förutom smaken såklart) så är det söta förpackningar och tepåsar!! (självklart en söt temugg också men då är vi inne på annat).

Jag menar, kolla bara på de här söta förpackningarna! Blir glad bara av att titta på dem! Så nu blir det te för min del och kika lite i nya Ica buffé tidningen som har kommit! Så man kanske hittar sig något nytt recept man vill göra :D

Puss på er!

Träningsvärk som faaaan

Idag är det träningsvärk som Gäller inser jag, Step-träningen igår gjorde verkligen susen för min stackars rumpa och ben. Det var grymt roligt och jag ska verkligen gå på det igen! :)

Men nu är det frukost som gäller, sen blir det nog lite städning, ett bad och sen dra upp till affären och köpa lite mat inför middagen :)

Nu blir det nog lite filmmys med min frukost och sen sätter jag igång med dagens bravader!

Förlåt!

Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera de senaste dagarna men har verkligen haft noll blogginspiration! Har verkligen inte haft nåt att skriva om. Men det får vi väl ta och ändra på antar jag. :P

Dagens frisyr #3

Den är mer spacad än Vad den ser ut kan jag säga. Lockat som utav bara helvete och sprayat, satt upp håret i olika "nivåer" och grejer, hahaha helt stört. Försökte med typ tre-fyra olika frisyrer innan den här och de var så svåra så jag vet inte hur man någonsin ska klara sånt där, men tydligen gör folk det och det är då jag undrar om jag bara helt enkelt är smått handikappad i fingrarna eller nåt. Kanske måste öva upp dem? Haha!

Stööööört fina naglar!

Lollo inspirerade mig stort idag med sina fantastiskt fina naglar!! Shit vad dem var fina!! Så nu måste jag ju fixa till mina lite också, har ju bara färg på mina ja, kanske borde pimpa dem lite också så som man höll på lite förut.

Men visst är denna människa kanonduktig på detta???!?

Bakdag!

Hej alla!
Idag har jag haft besök av Lollo och vi har haft Superskoj! Som vanligt :) vi har bakat och donat, så här är nedanför är resultatet; TADAA!!

(donutsen har vi inte Bakat dock..)

Men låter bilderna tala för sig själva :)

Fy fan... Frisyr #2

Hahahaha asså man kan inte ha en enda frisyr när man har asskitigt hår! Som idag tex, hade en ASFIN fläta och det skulle verkligen ha blivit en ascool fläta för det var en jättefin flätteknik. Men.... Hade så jäkla skitigt hår så flätan ser typ bara normal ut på den här bilden och sliskig ut.

Så den här flätan ska provas igen när det är fräschare hår!! Nu låter det nästan som att jag alltid har skitigt hår och det har jag verkligen inte, hade bara inte hunnit duscha igårkväll eller i morse. Men jag har asmånga frisyrer som jag har tittat på och ska göra så ni har typ frisyrer i över ett halvår till kan jag säga er ;)

By the Way, bry er inte om att ens kommentera mitt uppstoppta face... Ser helt ... Ja som om jag har något uppkört i röven typ. Sorry mitt språk.

Myyyyysdag <3

Hej alla!
Hoppas att ni har en fantastisk dag! Jag har en grymt bra dag än så länge, har som sagt gått på stan med Lollo och Max sen klockan tio och vi har hunnit med en lunch också :) Alltid lika mysigt med lunch på cupido! Sen har jag gått och dreglat i affärer på alla grejer jag vill ha och vi ska inte ens tala om
När vi gick in på trehörnan och köpte lite te (då dregla jag nog fan på riktigt, haha).

Nu ska jag ta mig en stor kopp te, dra på mig lite myskläder och göra nå skoj! Vad vet jag inte än, just nu ligger fokuset på te! Haha! :D

Ha en jättebra dag alla!!

Dagens frisyr #1

Hej alla!
Idag börjar jag med "dagens frisyr" och ja jag vet, den här frissan har alla sett men jag hade så jäkla bråttom till bussen så det fick bara bli ett par vanliga flätor. Men har kollat in en grej jag tänker göra imorrn och på fredag! Kommer bli roligt tror jag!! :D hoppas bara jag får till det snyggt x)

Är nu på väg in till stan för att träffa Lollo och Max, ska bli superskoj! Inte varje dag jag träffar Maxiii!

Ha en underbar dag allihopa! Förresten... Att gå upp tidigt är verkligen skönt för man har hela dagen på du att göra saker! ... Men man är ju så jävla trött!

Nu ska det pluggas!

Känns konstigt att sätta sig och plugga igen efter så låååååång tid.. Men det här VILL jag faktiskt plugga. Jag vill bli asgrym på att köra bil och kunna alla trafikregler så nu jäklar ska det pluggas! Har som mål att varje dag läsa åtminstone några sidor varje dag! Så nu jäklar börjar jag med att plugga teori också, jag ska ha mitt körkort snaaaaaaaart!! :D

Nej, nu blir det plugg!! Önska mig lycka till!! :D

En ny "dagens" ? :)

Måste bara få säga att jag Fick ett fantastiskt tips igår till vad jag kan ha här på bloggen. Adam kom på att jag kan ha en "dagens-frisyr". Och att då varje dag lägga upp min frisyr och att det då ska vara lite olika. Detta tycker jag är en kanonbra idé eftersom jag har långt hår (därför han kom på det, haha) och för att jag är så dålig på att göra olika saker med mitt hår så jag tycker det här ska bli en rolig "utmaning"! :D

Dels får jag då variation på mina frisyrer och gör roliga saker med mitt hår och dels så blir jag ju då typ pressad att blogga varje dag, haha! :D

Dock vet jag inte hur länge denna "dagens-idé" kan hålla på eftersom det måste ju till slut bli brist på nya frisyrer. Men jag kan ju självklart lägga upp lila frisyrer också! Man kanske får sig en favorit liksom! :D så det där börjar vi med imorrn!

Kaniner!! Sööööööt!

Hej alla!
Idag har jag kört en massa bil med mamma och vi har varit på kaninjakt. Jag har beslutat mig för att skaffa kanin igen och mamma har gått med på att låta mig få ha den hemma hos henne. Och hon kommer också ta hand om den nya familjemedlemmen :) jag saknar det så himla mycket; att få ta hand om ett djur igen, speciellt en kanin. Älskar kaniner och deras små speciella och individuella personligheter :) känner att jag är redo nu efter att Izor gick bort.

Har hittat en grymt söt hona på arken zoo (bilden nedan), Så funderar på att köpa henne :) finns också en Superfin hona på zoo grizzly (honan du och jag älskade, Lollo!!). Så nu ska det hem och tänkas på hur vi ska göra. Det handlar ju faktiskt om en ny familjemedlem och det handlar om tid och pengar. Men det ska funderas. De som känner mig vet hur mycket jag älskar djur. :)

Nu kan man äntligen pusta ut... puuh

Satan vad skönt det var med en dusch! Träningen var hård idag, trodde ärligt ett tag att jag skulle dö, haha. Men som tur var... överlevde jag! Yeah! Nej men det är så grymt skönt och kul att träna! Så synd (på det sättet) att jag ska till mamma imorrn så då blir det ingen träning. :(
 
Men ska försöka få mamma att övningsköra med mig hit så jag kan få träna och sen köra hem igen. Haha, hon kommer förmodligen inte gå med på det. Men får försöka träna ändå, får dra en powerwalk och göra en massa övningar hemma! Huvudsaken att jag får komma ut och köra imorrn, det har blivit min prio ett varje dag nu i några veckor. Och det är så himla roligt med körningen!! Älskar att köra bil, vilket är helt snurrigt egentligen eftersom jag var livrädd för det för några månader sen och körde praktiskt taget ingenting. x) Men se så man förändras! Mitt mål är nu att ta körkortet innan jag fyller år! Vilket är 12 mars, för er som inte vet min födelsedag.
 
Så nu jäklar har man press på sig asså! Men det gillar jag! Blir roligare med lite utmaning och jag stack iväg till en kompis tidigare och lånade alla(!) hans teoriböcker och grejs. Kan ni fatta att han hade 5(!) "teoriböcker"??! Helt stört hur mycket det finns till hands när man ska ta körkort. Jag trodde bara att han hade den vanliga hederliga teoriboken till hands för mig, men okej, fem duger bra det med! De andra är med en massa vägmärken och tester... och sånt. :)
 
Så nu ska det råpluggas med teoriböcker och teori-körkorts-appar på mobilen! För nu jäklar ska det tas ett körkort! Är sååå taggad nu! Känner att allt går bra nu! :) Jobb och körkort, yeah!

ETT JOBB!!!! :D

Åååååååh jag är så glad!! Idag gick jag på anställningsintervju och... Jag fick faktiskt jobbet!! Jag kan typ inte sluta le! Är så otroligt glad! Jobbsökandet är äntligen över och dessutom för ett ställe som jag verkligen ser fram emot att jobba på! :) så idag är humöret på topp!

Börjar i slutet av oktober, SCORE!! :D

Efter jobbintervjun så gick jag lite på stan och träffade brorsan, vi drog iväg och käka lite mumsig kinamat! Grymt mysigt och Nice :D

Underbara Lollo!

Så kul att överraskningsfesten för Lollo igår blev lyckad, jag kan inte sluta tänka på det. Var så himla roligt att se Lollos först överraskade blick när vi gav henne presenter under middagen och sen hennes min när jag kom fram med killarna efter middagen.

Hahaha! Det var så kul när jag skulle smuggla in dem i huset utan att de skulle synas. De klättrade typ upp på "verandan" till Beccas altandörr och vi kan säga att de är inte de smidigaste x) jag fick hålla mig för att inte börja gapskratta och inte röja deras närvaro innan de ens kommit in. Haha.

Men Lollos tredje min som kom när jag berätta att vi skulle ha fest för henne sen också, ja den blicken var oslagbar :D hon såg åtminstone väldigt överraskad och lycklig ut! Hon fick en perfekt kväll helt enkelt, tjejmiddag med oss och sen party all night :)

Hoppas du gilla det Lollo!!! :) <3

Så kul med överraskningsfester!

Städmaniac

Shit, nu har jag städat så mycket så till och med mina händer har sagt ifrån med sitt russinliknande utseende. Tror faktiskt aldrig jag sett mitt vardagsrum så städat! Eller min toalett. Är grymt stolt över mig själv! Har till och med rensat ut en massa här på min övervåning och jag har städat upp allt från igår!

Det var superlyckat igår förresten! Tjejmiddagen hemma hos Becca var supermysig och man borde verkligen ha tjejmiddagar oftare!! Så himla mysiga och roliga :)

Efter middagen blev det fest Hemma hos mig och den blev aslyckad!! Vi hade jätte roligt och festa natten lång. Kom på lite idéer till bloggen igår så nu jäklar :) hoppas ni hade en bra lördagkväll igår!!

(bilder från tjejmiddagen)

Kärlek är lustigt

Kärlek är så lustigt... Man tror man vet vad man vill i ena ögonblicket och sen i andra ögonblicket är man osäker. Fy fan vad knepigt. Kärlek är något komplicerat, men ändå så fint. Men definitivt inte lätt. Hur känner ni för kärlek?

Mys i morse

Hade det så mysigt i morse med Felicia och Lollo! <3 kollade på två Game of thrones avsnitt och käkade frukost tillsammans hemma hos mig. Vi håller ju på avverkar den serien och jag har ju sett den förut men den är så jäkla bra! Kan inte sluta kolla, haha.

Nej men det var supermysigt med tidig frukost med mina små sötnosar :) klockan nio möttes vi på affären och köpte lite smått och gott, sen tog vi oss hem till mig och käkade. Alla tre var proppmätta efteråt så vi ville typ spy, hahaha. Den biten kanske inte var lika mysig men den bjuder vi på x)

Nu är jag på väg in till stan för att träffa mamma, brorsan och lite andra :)
Ska snart hem igen till pappa för vi ska dra på bio senare ikväll men vi får se när jag åker hem :) ska hinna övningsköra också :D

Ha det bäst finisar!

Älsklingen min <3

Jag saknar dig så otroligt mycket, det känns som att det var igår jag höll dig i min famn och grät över din död. Men det var det inte. Det har gått ett helt år. Vilket jag har så svårt att fatta. Men samtidigt känns det alltför längesen sen jag fick se dig hoppandes fram till mig med din söta nos som fot upp och ner frekvent hela tiden. Dina söta långa hängande öron som studsade upp och ner när du skutta omkring. Dina små busiga påhitt att strimla tidningspappret i bottnen av buren till strimlor och sen se helt oskyldig ut när jag ertappade dig. Eller dina psykohopp du gjorde när du var ute och sprang och skuttade. Eller hur fort du kunde tugga i dig en hel hög med maskroser.

Jag saknar dig så himla mycket, varje dag. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag saknar våra rutiner på morgnarna och kvällarna då jag gav dig mat och vatten. På dagarna då
Vi satt och kramades och var ute och skuttade i trädgården. Du gav mig så mycket lycka och så mycket tröst när jag var ledsen, fastän du inte sa ett ljud. Du var bäst helt enkelt. Jag älskade dig av hela mitt hjärta, det gör så ont att du är borta. Men livet måste gå vidare och idag har jag bevisat för mig själv att jag kan klara det, ett hel år. Fast det har varit för jävla svårt så har det gått.

Jag har mina upp och nedgångar med att bearbeta det här, mestadels går det bra. Men jag har mina stunder då jag bara är ledsen och tänker på dig. Men jag kämpar på. Du är bäst Izor. Jag hoppas att han som härskar över himlen är jäkligt snäll mot dig och ger dig mycket maskroser för jag vet hur mycket du hatar tråkig mat så som pellets. Hoppas du har det bäst där uppe och att du inte mår dåligt längre.

Jag kommer aldrig sluta älska dig. Du är bäst och ingen kommer någonsin kunna ta våra 7.5 år ifrån oss. Jag saknar dig min söta älskling.

Gör det enkelt, för det är vad allt är egentligen.

Varför göra allt så komplicerat?
Nu för tiden ska allt vara så himla komplicerat, VARFÖR? Gör det till något bättre och framförallt enklare, som det faktiskt är i grund och botten!
 
Om du älskar att umgås med en person, var med den.
Om du vill ringa någon mitt i natten för att du känner för det eller inte mår bra, gör det.
Om du känner för att göra något galet, gör något galet!
Om du vill krama någon du tycker om, gör det.
Om du vill pussa någon du tycker om, gör det.
Om du vill säga de magiska orden "jag älskar dig" till någon som du älskar, gör det!
Om du nu älskar en person, va fan gör det, visa det och var med den så mycket du bara vill, skit i vad alla andra säger. DINA tankar och känslor BETYDER.
 

kaaaaaaaaaaaaaaaaoooooos

Hej hörrni! Har precis skrivit typ läääääängsta inlägget till bloggen här.. men när jag var klar och hade skrivit ett millångt inlägg så insåg jag helt stört nog att jag inte ville publicera det. Så då deleta jag allt bara. Haha asså jag är störd. Ibland funderar jag över hur min hjärna fungerar egentligen? Tyckte den att det där var smart på något sätt? Hahhaa förmodligen, någonstans djupt undangömt i någon vrå i hjärnbalkarna (heter det ens hjärnbalkar? HaHAHAH, mina naturvänner lär ju sucka åt mig när de läser det!)
 
Aja, vet inte ens vart jag ville komma med det här inlägget. Kanske bara att jag är lite knäpp i huvudet ibland. Och att jag precis antagligen har slösat bort en eller två minuter av ditt liv genom att få dig att läsa det här svamlet. Hahha, sorry! Jag får ge igen någon gång!


DU BEHÖVER INTE LÄSA DET HÄR INLÄGGET, BARA SÅ DU VET.


Så där ja! Nu har jag gjort en varningstext för det här meningslösa inlägget. Hahhaa.
 
 

Assassin's

Gammal = kan inte sova

Jag kan inte sova... Gaaaaaaah det är så himla drygt!! Var typ supertrött när jag gick och la mig men kan ändå inte sova? Asså... Hatar verkligen att börja bli gammal (där kommer Lollo flina, bara för att hon är ung och fräsch), asså jag har alltid varit en sån där människa som bara behöver lägga huvudet på kudden och inom tio minuter somna. Men nu... Vad är det som pågår???

Det är tufft att bli gammal...

Jag är en RIKTIG nörd, Inge halvhjärtat här inte!

Taggar som tusan inför Assassin's Creed III som kommer nu om 30 dagar!! Är så exalterad!! :D älskar verkligen den där spelserien! Bästa som någonsin skapats! Nej hörrni, bättre bloggande imorrn! Puss och Godnatt!

Humor på topp!

Hahahhaha lite humor så här efter träningen... Nu blir det dusch! Sen blir det att skriva inlägg här :)

Go to sleep

Ibland Funderar jag över hur korkad jag är... Som nu tex... Vad fan gör jag uppe nu....???! Jösses... Jag som hade tänkt gå upp tidigt och träna, hahah, glöm din dröm! Sims är liiiiiite för beroende tror jag, borde skaffa hjälp!

Hallå simspsykiatrier!!! Hjälp mig!

Nu har det verkligen slagit runt i huvudet på mig... Aja, Godnatt!! .... Godmorgon!! Sov gott!

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0