Jobbsökande

Sitter just nu och skriver fetaste CVna, nu jäklar ska jag ha ett jobb! Ska söka lite via internet nu en liten stund, sen ska jag nog baka eller laga lite matlådor till mamma :) Hahaha, blivit lite av en husmor till mamma nu när jag är arbetslös. x) Ha en underbar dag alla!

Iphoneskal jag vill ha!

När jag väl fått ett jobb så bara SKA jag ha skalet med Iron man! Tycker det är assnyggt och jag har ingen aning om varför jag älskar det och filmen otroligt mycket!! Stört!!

Men asså på senare tid har jag haft nå konstigt beroende av att kolla på marvels superhjältefilmer, dem är sjukt bra. Älskar väl sånt där trams antar jag. Hahah! Sen så ni som känner mig vet att de två skalen med Assassin's Creed-karaktärer är från min älsklings-tvspels-serie så dem MÅSTE jag också ha! Haha!

DET GÅR BRA NU, kompis det går bra nuuuuu!

Lovade er ju en bild på mammas lilla bil och här är en bild från igår när jag körde lite överallt, både lite stadskörning och ute en massa vid ulva :)

DET GÅR BRA NUUU!!!

Övningskör för fullt!

Hej hörrni!!
Idag har jag haft en fantastiskt skön och trevlig dag! Har kört lite stadskörning(!!!) och det gick asbra! Jag är så nöjd över min övningskörning, vad hände egentligen? Förr var jag ju världens stirrigaste när jag körde och trodde typ att min bil var lika stor som en buss när jag körde och blev orolig när jag såg folk gå 200 meter bort. Hahaha! Nu när jag bara kört några gånger nu i höst (och börjat på allvar med körningen) så går allt asbra!

Klart att det är tonvis med grejer kvar som jag måste lära mig, jag är ju typ inte ens halvvägs men jag tycker faktiskt Att det går jäkligt bra! Pappa och mamma är till och med imponerade över hur lugn jag är och hur snabbt jag lär mig så nog är jag nöjd alltid! Kör i stort sett varje dag nu! Mamma är stenhård på att vi ska ut varje dag så det känns kanon! :D körkort HERE I COME!! :D

By the Way, den blåa bilen är bilen som pappa köpte till "mig". :D och den lilla svarta är mammas bil som jag övningskör med. Älskar båda två :)

Lägger in en bild på mammas bil senare, ett kort från igår alltså :)

Ha det bäst hörrni!!

Filmtime! ... Igen!

Hahaha ni lär ju bli trötta på mitt filmbloggande x) verkar ju som att det är de enda jag gör! Haha. Men jag ska skärpa mig och börja göra mer inlägg på dagarna också :)

Idag har jag varit med min käre vän Issa på stan och tagit en kopp te, supermysigt! Måste dock vara lite längre nästa gång tycker jag men behövde åka hem och käka och övningsköra! Sååååååå kul att övningsköra! Och jag är impad av mig själv att jag faktiskt är hyfsad på det :O Pappa är till och med lite smått stolt, hehe :D ska försöka hinna köra imorgon med innan zumbaträningen!

Det är så himla skönt att ha kommit igång med träningen på riktigt! Tränar i stort sett varje dag nuförtiden! Kul att prova på cirkelfys idag med tjejerna, det ska vi fortsätta gå på :)

Nej hörrni, nu ska jag kolla på film. Sitter nyduschad här i min knarrande soffa med mysig filt, tända ljus och ett stort glas med magiskt god juice i handen. NICE! Kan inte bli bättre än så här :D puss på er!

Somna till världens bästa tvserie, ja tack!

Hej hörrni!! Har det så superbra sen några timmar tillbaka :) ligger i soffan nedbäddad med kuddar och täcke framför how i met your mother-maraton. :) okej kanske inte ett maraton men har hållit på dragit igenom säsongerna ett tag nu (igen) och serien är verkligen så Awesome. Spelar ingen roll hur många gånger jag kollar. Mår toppen av serien :D så beslöt mig för typ två timmar sen att jag kunde fortsätta kolla och helt enkelt somna på soffan :) fett mysigt! Kan ändå inte sova :)

Hoppas ni har det bra ni med, sorry för dålig uppdatering. <3 ska skärpa mig, men det har inte funnits så mycket att skriva om i helgen. Puss på er!!

Soft nu

Har umgåtts med killarna nu i några timmar och sitter nu och kollar på tv med pappa. :) så nu blir det te! Efter breaking news här ska jag nog ha lite soffa-mys uppe hos mig sen med film :)

Ha en trevlig kväll!! Fresh imorgon :D

Hall of Fame - The Script ft. Will.i.am


"Yeah, You could be the greatest
You can be the best
You can be the king kong  banging on your chest
You could beat the world
You could beat the war
You could talk to God, go banging on his door
You can  throw your hands up
You can be the  clock
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don't wait for luck
Dedicate yourself and you can find yourself
Standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
Cause  you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
And you'll be on the walls of the hall of fame"


en bild från kreta i somras, Ella, Lollo och Felicia. Saknas några här men älskar er!

Jag kan inte beskriva hur glad och levnadsglad jag blir av den här låten! När jag hör den är det som de sjunger i texten; att jag kan göra vad som helst! Att världen ligger framför mina fötter! Jag blir så taggad på världen när jag hör den. Hahha btw, "levnadsglad", menar inte att jag inte är det annars. x) Är fett glad på livet! Just nu tycker jag att livet är underbart. Trots att jag är lite smått uttråkad om dagarna för min arbetslöshet och att jag inte har nå pengar men.. det är inte det som gör livet.

Jag bara fullkomligt älskar det. Jag tror jag kan tacka mina underbara vänner för det. Finns inga bättre eller finare än dem. De gör varje dag något att minnas och glädjas för. De får mig alltid att skratta om jag är i dåliga tider och får mig på fötter. Finns inga ord som beskriver hur mycket jag verkligen älskar dessa underbara vänner. Bara att tänka på dem gör mig lycklig, sitter liksom med ett stort fjantigt leende på läpparna ensam i mitt rum.. mitt i natten. Haha. Förstå hur bäst dem är helt enkelt. Finns inga andra jag kan vara mig själv med som med er. Älskar er av hela mitt hjärta. Tillsammans med er kan vi ta världen med storm. <3

Bodypump

Sååååå skönt det Var med bodypump-träningen!! Den känns rejält kan jag säga x) både jag och Becca var typ helt skakis efter träningen. Men den var grymt rolig och känns som
Riktigt bra träning! :D den ska vi gå på söndag igen! Undrar hur mycket träningsvärk jag kommer ha imorgon, hahahhaha! Får se om jag kommer orka någon träning igår x)

Nu blir det lite tvtittande med pappa, breaking news med Filip och Fredrik :) ha det bäst!

Change

Jag känner för en stor förändring och nu menar jag verkligen stoooor. Inget meseri som jag vanligtvis gör när jag säger ordet "förändring". Utan jag vill verkligen göra något med utseendet så att folk bah "WOW", hahahaha okej de behöver inte gå omkring och säga wow efter mig men de kanske kan tycka något.. haha! Nej men jag känner för att jag vill klippa håret i något nytt, okej ja ni som känner mig vet att jag aldrig och jag menar verkligen aldrig, kommer klippa mitt hår. Jag gillar längden på det och så är det bara. Men jag funderar på att klippa lugg igen och jag vill färga håret igen. I någon mörkbrun nyans som jag hade förut. Älskar brunt hår men trivs visserligen till och från i den naturliga hårfärg jag har nu som skiftar mellan blont och brunt men jag känner för en stor förändring så det borde vara dags nu.
 
Och jag känner inte heller bara för förändring med mitt hår, utan om typ en stor garderobchange också, alltså inte byta stil eller så men bara få en massa nya kläder och byta upp mig liksom. Hahah så dålig på att förklara. Men helt enkelt inte gå omkring i mina vanliga gamla kläder som alltid. Utan ha lite nya flashiga kläder. Mitt kroppsfixeri håller jag redan på fixar med, försöker träna mer och äta bättre. Men det är inget jag tänker prata om nu. Men att kanske... ja ni.. JO skaffa en tatuering! Något jag velat göra jätte länge och det känns som ett väldigt bra tillfälle nu. Eller ja när jag vet exakt vad jag vill ha för något och vart. Men tatuering känns också som en bra förändring.
 
Men jag känner egentligen också (sen flera månader tillbaka) att jag vill flytta, alltså flytta hemifrån. Kan inte beskriva hur mycket jag vill flytta hemifrån. Jag är så less på att bo på två ställen, usch! Att inte ha alla sina grejer på samma ställe är bra mycket jobbigare än vad jag någonsin trodde men fyyy fan. Jag har inga problem med mina föräldrar men att inte ha alla grejer på samma ställe tar kål på mig alltså. Jag känner mig som en gammal förvirrad tant som har tappat bort löständerna ungefär och som inte vet om hon har käkat frukost eller inte.
 
Men att flytta är nog det mest avlägsna just nu. Måste skaffa mig ett jobb först och fixa lite mer nödvändiga grejer innan det blir något som heter flytt för mig. Måste dessutom vänta tills nästa sommar då jag vet vart jag ska hamna med mitt pluggande. Därför är de här månaderna innan nästa sommar väldigt spännande, har verkligen ingen aning om hur allt kommer vara om ett år. Om vad jag har för jobb, vart jag bor, hur jag bor, hur jag ser ut. Nada, inget. Superspännande tycker jag! Men samtidigt lite läskigt.. jag vet själv hur feg jag är. Den dagen då jag väl bestämt mig för lägenhet och allt kommer jag säkert bo någon vecka eller mer till hos mamma/pappa bara för att jag kommer bli så skraj inför att faktiskt göra det själv så jag skiter på mig typ. Hahaha. Man kan intala sig och tro hur mycket som helst att man är redo men jag tror att jag kommer bli lite mesig när det väl ska ske. Men så kanske alla blir, ingen aning, har inte direkt frågat.
 
Men aja, en förändring ska ske. Om inte nu så senare. Jag är sugen på förändring på många plan men tar upp just dem här i alla fall, inte lika personliga eller vad man ska säga. :)
Vad tycker ni om förändringar? Har ni gjort många eller är ni lite småfega som jag, som i stort sett alltid har haft samma frisyr, samma kläder och smink? Och boende? SKulle ni våga flytta till en helt ny främmande stad för att börja plugga? :)




Så här såg jag ut en gång i tiden! Det här var tre-fyra år sen ungefär.

Saknar er så mycket!

Ni som går i gymnasiet kommer inte tro mig en sekund när jag säger de små orden att jag faktiskt... saknar gymnasiet jätte mycket! Okej, egentligen inte själva gymnasiet så med uppsatser och sånt. Men jag saknar verkligen mina älsklingar där! Mina underbara vänner som jag träffade varje evigaste dag i tre års tid. De där människorna gjorde min tid på Fyrisskolan. Det var dem som gjorde det värt att gå till skolan varje dag. För de är så där härligt störda och sköna på samma gång. Samtidigt som vi ändå kunde vara seriösa, men mest var det typ.... hoppa på någons rygg och skriiiiika och kittlas ungefär samtidigt som någon annan hoppa på... asså det var underbart kul.

Jag saknar verkligen att inte träffa dessa underbara människor varje dag, varenda en av dem. Alla var de speciella och underbara för sig. Självklart är vi fortfarande kompisar men vi ses inte längre ofta, vilket är så himla synd, men det är tyvärr livets gång; att man inte hinner att träffa alla. Att alla har sina egna liv som rullar på med jobb, utbildning, kärlek, familj, vänner osv. Men jag försöker träffa dem då och då i alla fall. Var tyvärr längesen nu sen vi träffades allihopa samtidigt men det ska jag försöka ändra på! Lite svårt nu dock när en av de sötnosarna bor nere vid Göteborg. Ååååh saknar henne så mycket :'(

Men det ska ordnas, vet inte hur men det ska ordnas! Jag vill träffa alla igen!! SAMTIDIGT!! Älskar dem så mycket så det nästan värker i mig för att man har så himla roligt med dem och dem får en alltid att må superbra.

Om ni läser detta, NI ÄR SUPER!! :) <3
 

Här saknas Amanda på bilden.


Här är vi alla samlade, älsklingar! <3

Höstkläder; YES! - höstväder; NO!

Hej alla!! :D blev en bil!! En söt liten blå Peugeot! Sjukt skön att sitta i och supersöt, hahah. Är redan småkär som
Ni märker ;) men kunde inte ta kort på sen och visa er för det är så mörkt ute nu så tänkte att jag tar kort och visar er imorgon istället :)

Förresten, när jag kom hem tidigare idag (innan bilköpet) så hade det dimpat ner en underbar H&M katalog i brevlådan(!!!!!) så jag är såklart superdeppad nu när jag kollat igenom hela och insett att jag vill ha sååååååååååå himla mycket och att jag inte har nå pengar att köpa något av det x) hahahaha lite drygt kanske. Men snart får den här arbetslöstiden vara ute tycker jag :D Ska ringa runt lite bland folk jag känner imorrn eller på torsdag och försöka lite ytterligare :)

För jag vill verkligen kunna spara pengar, köpa de här underbara kläderna (uppdatera min garderob, har ju för tusan inga kläder, speciellt inga höstkläder) och såklart få ha ett socialt liv, hahahaha!

Håll tummarna sötnosar :D nu ska jag antingen rensa lite bland mina prylar eller kolla på film eller något x)

Bilköp!!

Hej alla! Sorry för den sämsta uppdateringen ever men har gjort lite saker. Men nu ska det bli ändring på det :D är på väg till gimo med pappa och Becca för att köpa bil som jag ska få övningsköra i. :D ska ta tag i det där med körkortet nu! Nu om någon gång har jag ju tid att ta körkort!! Ha det bäst!

Maaaaaaaat!

Lagar middag till mig och mamma och lyssnar på partymusik - så himla Nice! Jag är så himla partysugen, hahah. Vill hitta på något riktigt roligt ikväll med någon/några men vet inte med vem eller vad jag ska göra. Haha! Vi får väl se vad som händer sen helt enkelt :)

Någon som vill hitta på något? ;)

Måste fortsätta med maten nu! Puss!

Sjukt bra film!

Hamilton var grymt bra! Nu vill jag verkligen se tvåan! Jag brukar inte gilla svenska filmer så mycket men den här var kanonbra!

Och nu vet jag inte vad jag ska göra, hahaha. Mamma ska lägga sig, hon ska upp imorgon och jobba. Så himla mysigt med filmkvällar. Dra en kopp te och en liten chokladbit, hahah asså stört hur te-beroende jag blivit! Hatade det för en kort tid sen men nu fullkomligt älskar jag det! Felicia asså x)

Hoppas ni alla har haft en underbar kväll :)

Puss!

Mys med mamma nu!! <3

Ska kolla på Hamilton med mamma nu. Te och Marabou chokladkaka :) ^^

Trött, hur då?

Jag är extremt trött just nu. Somnar nästan när jag skriver det här. Haha. Vet inte riktigt hur det har kunnat bli så... Sov för tusan till halv elva idag. Men det kan Ju bero på att nå dum granne här i lägenhetshuset börja borra halv nio på morgonen!!!! Asså varför?

Kände han ett stort behov av att borra världshistoriens största hål i väggen halv nio på morgonen? Hahaha! Han bah "shit vad jag är sugen på att borra!!!!".

Hahaha ah herrejösses... Ska ta en tupplur nu i alla fall. (fett roligt inlägg det här blev men ääääääsch)

Puss på er!

Jobb.... Jobb....

Det är inte roligt när man inte får jobbet som man varit på anställningsintervju på. Det känns så tråkigt och lite misslyckande att inte få det. Men visst, jag ska se det från den positiva sidan!!

Jag fick åtminstone komma dit på intervju! Det är det inte alla som får :) så jag försöker vara nöjd ändå! Det är bara att försöka söka vidare! (känns som att man inte gör annat än söker jobb nu för tiden). Men aja, önska mig lycka till!

in love with tattoos


Skulle så gärna vilja skaffa en tatuering, något av de här ställena är jag sugen på att göra en. Självklart med eget motiv/text. Jag vill helst inte ha något mainstream, jag vill ha en tatuering som betyder något och som samtidigt är fin. Den ska också vara hyfsat lätt att dölja så man kan ha vilket jobb som helst. Vad tycker ni om tatueringar? 

Hundar = kärlek

Ville bara få visa upp den här bilden från igår när jag var hundvakt åt Nala, syrrans underbara vovve
Älskar verkligen hundar, jag vet inte riktigt ifrån vart jag fått min kärlek för dem men det är verkligen något speciellt med hundar! De är så himla underbara! De är alltid glada och de är superskojiga att leka med och mysiga att ha i knäet eller sittandes bredvid sig. Självklart är det också fantastiskt med alla promenader man får. Hundar är helt enkelt Awesome!

Myyyyyys

Jag. Mår. Fett. Bra. Just. Nu <3

hahahhahahahha... hahhahahha

Hahhaha asså jag känner mig så exposed med förra inlägget. Shit..! Trots att jag inte sagt mycket egentligen, alltså nå detaljer eller något så känns det ändå konstigt att skriva om... offentligt. Första kärleken är något väldigt personligt och annorlunda för alla. Man kan ju säga att jag inte har skrivit mycket alls om hur jag verkligen kände under de där åren men det får ni själva bilda er en uppfattning om, eller något. Mitt liv liksom, allt får ni inte veta. 

Men hoppas att ni känner att ni känner mig lite mer nu. Mer kommer ju :)
 
 

Day 2 - Your first love

Oj oj oj, dag 2 på "lära känna mig".. Haha den här punkten är jag lite känslig för nästan. Haha. Vet liksom inte hur jag ska beskriva/förklara den och ja ni... Grejen är också den att jag kommer känna mig förevigt elak om min första pojkvän som hette Anton läser detta. För han var den som jag först var "tillsammans" med liksom "på riktigt" med där på sommaren mellan nian och ettan i gymnasiet. Men det var nog Simon som var min stora riktiga kärlek tror jag. Om jag ska vara helt ärlig, självklart älskade jag Anton också, människor man varit tillsammans med kommer man ju alltid ha en speciell plats för i hjärtat och alltid älska, men man älskar dem på sitt egna lilla vis och varje person på ett annat sätt. 

Sååå hur ska jag börja detta egentligen? 

Anton...
Det var sommaren mellan nian och första året i gymnasiet som jag började umgås med Anton. Han hade tidigare gått på min skola i högstadiet och under den sommaren hade han börjat umgås mycket med en av mina närmaste kompisar som heter Becca. Det blev helt enkelt så att jag hakade på att umgås med Becca och Anton, samt Simon som också var med. Vi hade verkligen asroligt, det var typ "summer of my life", vi umgicks varje dag och hade verkligen så där magiskt kul som man bara har med vissa personer och under en sommar. Visst vi gjorde väl inga speciella grejer men det var bara så himla roligt att lära känna nya människor och umgås varje dag.
 
Jag och Anton började ganska snart att smsa väldigt mycket med varandra och vi blev väldigt bra kompisar. Och vi började inse att vi gillade varandra. Jag tyckte att det hela var nytt och spännande då jag kände att det skulle vara min riktiga första pojkvän, inte en sån där fånig relation man har i högstadiet typ och man inte gör något, ni vet :)
Så vi blev tillsammans i slutet av augusti (tror jag det var) och var superlyckliga ihop och alla tyckte att vi var så söta. Tack vare att jag började umgås med Anton och Simon så har jag idag världens bästa kompisar/kompisgäng. Så jag har Anton helt enkelt en hel del att tacka för, han är guld värd helt enkelt. Han var en sån där supersöt och gullig kille som hela tiden var så söt mot en och tyckte att man var supervacker som man var. Han var helt enkelt en riktig guldklimp som man hade skoj med och som man kände sig som en riktig prinsessa med. Jag var tokkär där första tiden och verkligen superblyg, haha nu när jag tänker tillbaka.. haha jag var så himla oskyldig och blyg och vågade ingenting. xD hahahaha. 

Men vi var superlyckliga. Tyvärr så höll det inte för oss så länge. Vi var egentligen ganska olika, något jag ångrar att jag ändå inte tog vara på då. Att vi kunde försökt ändå. Men jag lägger ingen skuld på honom, allt var mitt fel att det tog slut och jag kommer aldrig sluta vara ledsen över att jag gjorde slut med Anton, det var det mest hemska jag någonsin gjort mot en annan människa. Han förtjänade inte det. Men jag har hört nu av hans brorsor och andra vänner att han har ett lyckligt förhållande nu sen typ två år tillbaka med en annan tjej så jag är superglad för hans skull. Det är jag verkligen. Han förtjänar att få vara lycklig med någon som verkligen uppskattar hela honom och det han gör. :)

Jag blev tillsammans med Simon ganska kort tid efter uppbrottet med Anton och det kommer jag alltid känna mig elak för. Jag och Simon hade haft "personkemi" typ sedan vi träffades (hahha kan man säga så?) och vi hade det super i vårt förhållande tills slutet (såklart). Det var nog mitt verkligen riktiga första förhållande. Ett sånt där som håller länge och man verkligen är tokseriös med. Aja, det höll i ett år och det var helt enkelt skit bra i början men vi insåg, eller ja, Simon insåg det före mig i alla fall, att vi inte passade ihop. Och han gjorde slut efter nästan ett år tillsammans. Det gjorde mig helt förkrossad just då, blev helt deprimerad och konstig. Men i efterhand vet jag att det var det enda rätta och att det är bättre som det är nu. :) 

Vi är fortfarande kompisar och det har gått typ två år sen snart sen vi var tillsammans. Och det är bra så som det är nu, passar man inte ihop är det inte rätt att vara tillsammans heller, inte mot någon av parterna som är med i förhållandet. Men jag är superglad över att vi är vänner, för uppenbarligen passar vi bättre som det. :)

Visst, resan hit med all kärlek och svek hit och dit under de här åren har inte varit lätt, det har varit mycket glädje och tårar men jag är glad att jag fått erfara det jag gjort. Jag hade en fantastisk tid med både Anton och Simon, de båda kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. 

Nu har ni verkligen fått höra en väldigt personlig del av mitt liv, dock har jag lämnat ut MASSOR av detaljer, för det är trots allt mitt liv och jag har ingen lust att hela världen vet allt om mig. :) Men nu vet ni ännu fler saker om mig, puss på er! 

Nu mår man bra!

Efter mitt kaffebesök på donken blev det lunch med brorsan som bjöd! Nice! :D tack åter igen!

Blev kinamat, satt fint kan jag säga! :) trevligt att umgås med han, vet ju liksom inte riktigt vad jag ska göra om dagarna så var skit trevligt att träffa han :) köpte mig tre tepåsar på vägen med han också, 21 kr! Niiiiiiice :D vi kör med billig lyx här ;)

Hoppas hoppas hoppas att dem ringer från jobbet sen där senare!! Jag vill verkligen ha det där jobbet!

Aja nu väntar jag på bussen hem till mammi och ska dra en kopp te tror jag :) och typ spela Sims eller något. Vi får se vad jag hittar på :D ha en bra dag alla!! <3

Tidigt idag

Hej älsklingar!
Varit på jobbintervju, jag verkligen hoppas hoppas hoppas att jag får jobbet!!! Skulle vara så skönt!! Och så himla roligt :) fick stiga upp ganska tidigt för den, blev tidigt både idag och igår alltså.

Nu sitter jag på donken och drar en stooooor cappuccino. Kände att jag behövde den x) men är fett sugen på te med så funderar på att gå förbi Tehörnan och köpa nå billigt te x) vet inte riktigt vad jag ska göra idag nu. Vad ska ni göra? :)

Introduktion om mig själv, NIIIICE!

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Japp
2. Är du lycklig? Ja jag är fett lycklig :)
3. Är du uttråkad? Hahha nej är påhittig! Men det skulle sitta fint med ett jobb.
4. Är du ledsen? Nej usch det är så tråkigt att vara ledsen! 
5. Är du italienare? Hahahhaha näää men skulle fan vilja vara, cooolt :D 
6. Är du cooling? Coolast 
7. Är du från irland? Nix, är svenne från topp till tå. Inget spännande här inte! haha. 
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nix, de skilde sig för två år sedan.


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njaej, i så fall att man blir intresserad vid första ögonkastet men inte kär.
2. Har du någon gång blivit sårad? Kärleksmässigt alltså? Ja stenhårt.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Haha ja men såklart!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Hänt för många gånger!!
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Kysst? Nä...
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hahhaa ingen aning... hemligt juuuu`?
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja det vill jag, med rätt person :)

TVÅ ALTERNATIV
1. Hår eller ögon? (handlar det här om attraktion eller vad jag helst själv vill ha på kroppen?? attraktionsmässigt tar jag...)
2. Katter eller hundar
3. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? 
4. TV eller internet
5. Coca-Cola eller Pepsi? 
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? (beror på, men eftersom man inte har nå stadigt nu...)
7. Pengar eller lycka
8. Dag eller natt? 
9. MSN eller mobil

TIO "HAR DU NÅGONSIN…"
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Nix, har aldrig behövt smita, hehe. (a)
2. Brutit ett ben? hahah ja så klantig som jag är så ja det är klart. x) Bröt en arm, 4 år! yaaay!
3. Gjort något du ångrar? Många gånger tyvärr.
4. Hoppat bungee jump? FETT HÖJDRÄDD sååå nej.
5. Ljugit för någon du tycker om? Nä, småsaker i så fall. 
6. Ätit en hel tårta? Hahaha nog för att jag älskar tårta men lite måtta får det vara ;)
7. Gjort bort dig offentligt? Hahaha japp! 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Japp
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja. Izor var mitt allt. Älskling! <3 Saknar dig :( <3 
10. Haft sex? Här var min vän Issa mystisk när hon svara.. men jag kan svara ärligt, haha. 


8 SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? Ringde mamma tror jag, 
2. Telefonsamtalet du fick? Från ett jobb som jag ska komma på arbetsintervju på imorgon! WIIIIIIE! :D :D :D
3. Personen du var med? Mamma, Syrran och Pierre :) Men om inte dem räknas så var det Felicia och Lollo tidigare idag. :)
4. Roligaste grejen som hänt? Skoja som tusan idag med syrrans vovve Nala, sååå himla roligt! <3
5. Personen du smsade? Syrran
6. Du kommenterade? Issas blogg :) http://isabellalnehem.blogg.se/ 
7. Du tillbringade natten med? Elin, Issa, Johan och Linus :D
8. Du kramade? Syrran

FEMTON ÄR DU:
1. Är du snygg? Snyggast
2. Är du fet? Nä, blir inte direkt antagen till biggest loser. haha. 
3. Är du smal? Nä, är väl lagom tyyyp.
4. Är du en sportfåne? Nä, men har börjat träna en hel del sen jag blev arbetslös och alla andra börja jobba och gå i skolan. xD

5. Är du rolig? Hahha min humor är störd och nog mest jag som tycker den är rolig men jag får väl folk att skratta nån gång då och då. x)
6. Är du sjuk? Nä inte så ofta. Har typ astma och en massa allergier och migrän då och då. Men är typ aldrig sjuk. :)
7. Är du feg? Asså ah. Lollo kallar mig för en riktig fegis, asså i konstiga situationer. Typ så här: Kastar jag en snöboll på typ en stooooor kompis och denne kollar bakåt så typ skriker jag ett gällt skrik och säger att det var den som står bredvid. xD Men jag är inte feg för att testa nya grejer och liknande. :) Gillar också att utforska!
8. Är du törstig? Hahah ja jämt. Dricker typ några liter vatten om dagen + kaffe/te. 
9. Är du 15 år? Den tiden är förbi, som tur är! Har roligare nu, haha. 
10. Är du rik? Skulle väldigt gärna vilja vara! Men... ARBETSLÖS OCH FATTIG! hahaa
11. Är du fattig? Jag känner mig ganska fattig nu, ja. 
12. Är du smart? Ah inte är jag dum i alla fall. 
13. Är du retsugen? Hahha kul men var mycket mer så när jag var yngre. :P
14. Är du shoppingsugen? Skulle typ kunna göra vad som helst just nu för att få shoppa men ah... inga pengar för tillfället. x)
15. Är du saknad av någon? Ingen aning. 

FYRA SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Nä, det känns bra att vara kort. Slipper att se ner på alla andra och få ont i nacken. :)
2. Skulle du vilja väga mer? Nej verkligen inte.
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Ryan Gosling, Chris Hemsworth, Channing Tatum, Alex Pettyfer, Orlando Bloom, Ben Barnes, Ashton Kutcher, Justin Timberlake, snubben i Grey's (Jackson) ..…Listan kan göras lååååååång.
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Är inte så sugen direkt..

SJU KAN:
1. Kan du vifta på öronen? kass på sånt där
2. Kan du slicka dig på näsan? Försökte men faila.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Det klarar jag, yaaay!
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Om jag är ensam så ja! men är inte så säkert ändå. x)
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? Självklart
6. Kan dina vänner lita på dig? Utan tvekan
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Inte just nu

FYRA ANTINGEN ELLER:
1. Pierca läppen eller ögonbrynet? 
2. Vara seriös eller rolig
3. Brinna upp eller drunkna
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar

SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon just nu? På det där lilla extra sättet?
2. Sol eller måne? Solen men månen är sååå fin :P
3. Vinter eller höst? MYYYYYS med vinter ju, höst är bara blääää!
4. Soligt eller regnigt? Soligt! Men regn kan vara väldigt mysigt också :)
5. Är du uttråkad? Nä, ska kolla på film med mamma nu :)

OM MIG:
1. Hur mycket är klockan just nu? 21:24
2. Vart vill du bo? I en egen lägenhet i Uppsala
4. Vill du gifta dig? Med den rätta personen ja
5. Är du kär?
6. Favoritårstid? Sommar!


HAR DU UNDER DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Nej
2. Blivit kramad? Ja
3. Saknat någon? Jadå
4. Ljugit? Nej
5. Haft sex? Nix

 

 

 

puuuuh... så där! Tog typ evigheter. xD Men nu vet ni kanske mer om mig, inte vet jag. :P

Issa är inspiration!

Vet ni vad älsklingar, vi ska köra en introduktionsgrej (sorry Issa att jag tar från dig men du har fantastiska grejer!), älskade den här idén så nu ska jag köra på den själv. För då blir jag dessutom "tvungen" att gå in och fixa på bloggen och fixar jag en grej så kommer jag skriva ännu mer varje dag :D 

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


Bild från i augusti då jag var i Rom. <3

Sönderstressad tjej

Gaaaaaaaaaaaaaaaah!!! Asså är så stressad just nu!! Micron tar typ ett är på sig att få kycklingen tinad och jag hade helst velat käkat nu... Ska på zumba om två timmar och att käka kort tid innan träning är inte ett smart val för mig. F*n.

Aja önska mig lycka till!

Arbetslös, ja fortfarande arbetslös

Hej! Hade tyvärr inte så mycket tid över igår till att blogga. Och ja med tanke på att jag är stört arbetslös så tycker ni säkert att jag visst har tid att blogga men nej, inte igår. Sprang omkring och irra inne i stan igår och sökte en massa jobb, typ som en apa som söker efter bananer. Allsång helt crazy. Men en dag räcker inte så jag ska vid elva bli upphämtad av min underbara bästis (som för några dagar sen tog körkort, wiiiiie) och så ska vi åka till gränby och söka en massa jobb.

Hoppas det kommer gå bra idag och att någon verkligen bah; ååååh du blir perfekt, böja jobba här i veckan. (yaaaaaay)

Nä nu måste jag göra mig i ordning så jag hinner. By the Way, tränade igår med på kvällen så därför jag inte hann ;)

Men hej så länge!

Cause you and I - We were born to die

Ni som aldrig lyssnat på en låt av Lana del Rey... - lyssna för i h*!! Och ni som har det men slutat lyssna (hur det nu gått till) ni borde lyssna lite till! Magiskt vacker kvinna med magiskt vacker sångröst, vad mer kan man begära? Har lyssnat på henne i flera månader nu och jag tröttnar aldrig. Just AWESOME musik! <3

lovar

By the way så är jag ledsen för att jag inte höll mitt löfte om att börja blogga på allvar. Det höll knappt i en dag, haha! Men jag blev peppad nu när min vän Issa börja blogga så varför inte? Nu köööööör vi! LOVAR!

fucking bloggdesign!

bloggdesigner och jag går verkligen inte ihop. *LACKAR UR*

....
...
 
 
 
Okej sorry för att bli sur men asså.... jag försöker och jag försöker, men bloggen ser ut som ett skämt ändå. haha. Och sen ladda jag ner den här designen som ni ser nu men fortfarande... inte rätt profilbild till vänster (inte ens min bild liksom) men den vill verkligen inte försvinna! Så jag förstår verkligen ingenting av  det här. Blir liiiiite sur!

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0