Hur svårt ska det vara egentligen?!?

Något jag har svårt att förstå är hur det ska vara så in i helvete svårt att hitta en duglig lägenhet i Uppsala. I lilla Uppsala. Och vi snackar inte ens duglig lägenhet, utan... HUR hittar man ens EN hyreslägenhet i Uppsala?!? Snälla ni som vet, förklara för mig och ge mig en lägenhet! Tack så mycket! Haha!

 

Nej men annars, förutom min urflippning på lägenheter så är livet toppen! Jag är så glad, jag vet inte ens varför, och det är väl bra det! Varför ifrågasätta allt? haha!

 

Nej nu sötnosar, nu ska lilla Sofie kolla in lite nätshoppning. Bara för skoj skull liksom, plus... det är så mycket roligare att kolla in sådant nu när man faktiskt har pengar! Kan ni tänka er? haha :D

 

Puss på er! <3

 

http://ingridkatarina.wordpress.com/ - Min största inspirationskälla

 
Det här är tjejen som motiverar mig med träning och hälsa just nu. Kolla in hennes blogg och instagram. Hon är helt och hållet grym! Helt fantastisk tjej! Har inte tid att skriva mer just nu, ska kolla på film med mamma. Men kolla in henne. Hon är otrolig! http://ingridkatarina.wordpress.com/ 
 
Puss på er! 
 

Så här ser min frukost ut, nu för tiden

Känns inte som att det går att starta dagen bättre än med det här. Så jäkla gott. Havregrynsgröt, frukt, te och mjölk. MUUUUMS! Måste lätt fortsätta på det här sättet!

Ska ni göra något roligt idag? :)
Puss på er!

Ni förstår att... nu jäklar ska det bli ordning!

Jag har varit en sån där riktig slacker genom livet. Asså jag menar inte att jag typ inte gör något eller att ingenting händer mig och så (tro mig, det gör det), men jag menar på att jag är en sån där människa som har lite svårt att ta tag i saker ibland. Ibland, så går det på en gång. Men vissa grejer, som kräver lite arbete och vilja, njäää, går inge vidare kanske... okej, helt ärligt, inte alls. Som typ träning och mat. hehe.
 
Så nu har jag gett mig tusan på att få ordning på min träning och mitt matintag. Ni förstår, kroppen mår inte bra av att få i sig det jag får i mig varje dag. Jag menar inte på att jag proppar i mig tusen grejer, mer bara att jag kanske inte proppar i mig just rätt saker vissa dagar och andra dagar kanske jag inte äter speciellt mycket alls. Så därför, nu har jag en ny regel i mitt liv: Ät en ordentlig och nyttig frukost (som idag, käka havregrynsgröt med blåbär och hallon + ett glas, eller okej, några glas mjölk), ät något vettigt till lunch (jag suuuuuger verkligen på att käka lunch och proppar sen i mig fetaste middagen), ta ett litet mellanmål (typ en banan) och sen käka middag (helst nyttig). Och blir jag sugen på något på kvällen så är det bara att ta en kopp te, för det är inge onyttigt eller greppa ett tuggummi. 
 
Det är mitt nya mål att hålla fast vid det här. Inte bara för att nå målvikten  utan också för att insidan mår bättre av bättre mat och hjärnan orkar mycket mer än vad den annars gör med några messmörsmackor till frukost. 
 
Nästa steg: träningen! 
Det ska tas på allvar nu med träningen. Den har verkligen legat på is... läääääääänge nu. Och nu är det tametusan dags att göra något åt min lata röv. Får ju för tusan dåligt samvete också när en av ens bästa kompisar ska dra iväg på militärutbildning och själv är man lat och tränar aldrig. haha. Och det vet jag också med mig av, att jag mår tusen gånger bättre när jag har fått röra mig. Jag andas mycket bättre om dagarna dessutom. Har börjat fått problem med min andning och grejer nu på senaste tiden så nu är det dags att börja träna igen! Få lite bättre syreupptagning. :) (no worries från ert håll nu!) Så när jag får min lön, om si så där två veckor typ (YAAAAAAAAAY) då jäklar ska jag köpa gymkort på 24/7-gymmet :) för då kan jag gymma så fort jag har tid och har slutat en arbetsdag! :) Kostar bara 200kr i månaden med så det blir kanon för mig som vill spara inför sommaren och lägenhet. 

Det här var mest om vad som pågår med att försöka få upp en sundare livsstil. Inte så mycket om det som jag faktiskt ska göra under det här året, men det kom jag på under det här inlägget att det får ni ta som det kommer. :) Blir mycket roligare för er dessutom! 
 
PUSS PÅ ER SÖTNOSAR! 
 

@softpotatisen - instagram <3

my crib jao

 
Jag ska strax posta ett inlägg till er om vad som håller på händer. Jag har mycket på G det här året. Försöker få allt att gå ihop liksom. Jobb hit och dit, hinna med träning, äta rätt, planera in semestrar, boka in sig på utbildningar, plugga till högskoleprov, ah.. vet inte riktigt hur länge jag ska hålla på. Haha. Men jag är verkligen stööööört taggad på vad 2013 har att erbjuda. Jag kan verkligen inte sätta fingret på det... men jag känner att det kommer att bli ett toppenår. Det kommer hända så mycket nytt och roligt det här året så jag har nästan svårt att sitta still i stolen för att jag blir så exhalterad. Haha, typiskt mig. (freak) 

softpotatisens

Life is beautiful

RSS 2.0